2777
2789
عنوان

خانوما بیایید لطفا

80 بازدید | 13 پست

امشب دخترخاله شوهرم و خواهرش اومدن بدون اینکه به من محل بذارن فقط با شوهرم گرم گرفتن و حرف زدن و میگفتن رفتیم رستوران و این حرفا .راستش منم چون حاملم دلم خواست.بیشتر ناراحت شدم چون حس کردم قصدشون آزار من بود چون دخترخاله اش هی دست میزد رو شونه خواهرشوهرم میگفت دلم خواست دخترخالمو دعوت کنم بعدم پاشدن رفتن.بنظرتون حق دارم ناراحت بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری دفعه دیگه اصلا محل نزار  وقتی تعریف میکنن نگاهشون نکن روبوسی نکن جوری رفتار کن که ا ...

پس چرا شوهرم درک نمیکنه میگه تو چون بارداری حساس شدی اونا بی ادبی نکردن .خیلی دلم گرفت گریم گرفته بخدا الان

خواهرشوهرم مجرده.دخترخالشم مجرده

پس حدسم درست بود البته خیلی هم تابلو بود. دارن از حسادت میمیرن اومدن ادیت کنن. پس تو دلت به دلای سیاهشون بخندو پاشو بورو یه چیزه خوشمزه که دوس داری بوخورو بچسب به شوهرت بگیر بخاب تا دشمنات بترکن خانومی

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
پس حدسم درست بود البته خیلی هم تابلو بود. دارن از حسادت میمیرن اومدن ادیت کنن. پس تو دلت به دلای سیا ...

از شوهرم خیلی ناراحتم انگار چشماش ندید این دوتا چیکار کردن به من میگه تو زیادی حساسی 

پس چرا شوهرم درک نمیکنه میگه تو چون بارداری حساس شدی اونا بی ادبی نکردن .خیلی دلم گرفت گریم گرفته بخ ...

با مردا راجب به اعضای خانوادشون بحث نکن قربونت برم مخصوصا تو بارداریت که فقط ضررشو خودت و نینیت میبینین. یه تعصبه مسخره و غیر منطقی دارن روی خانوادش ن اصلا هم ربطی به دراوردنه لجه خانومشون نداره. بعضیاشون تعصب دارن. طبیعیه. بیخیال شو. 

از شوهرم خیلی ناراحتم انگار چشماش ندید این دوتا چیکار کردن به من میگه تو زیادی حساسی 

میدونم عزیزم. من خودم شوهرم مادرو خواهرش جلوی چشمش سره منم ببرن میگه تو حساسی . باید بیخیال شی. هرچقدرم بیشتر توضیح بدی واسش کمتر میفهمه. بعدم یهویی میگه خوب کردن اصلا. تخسیره تو بوده. 😲🤤😕😭

میدونم عزیزم. من خودم شوهرم مادرو خواهرش جلوی چشمش سره منم ببرن میگه تو حساسی . باید بیخیال شی. هرچق ...

بخدا از بدیه شوهرا نیست. انگار یه اخلاقه که بعصی مردا دارن. تعصب دارن یا نمیخان قبول کنن که از طرفه خانواده ی اونا بدی هست که یعنی به خودشونم برمیگرده. برا همین سعی کن ساده بگیری درمورده شوهرت این قضیه را. اونارم بزار بترکن از حسادت. ۴قل به خودت بخون با آیت الکرسی و کیف کن از اینکه وجودت و زندگیت اینقدر خ به که دارن میترکن

[QUOTE=123232041]میدونم عزیزم. من خودم شوهرم مادرو خواهرش جلوی چشمش سره منم ببرن میگه تو حساسی . باید بیخیال شی. هرچق ...[/QUOTE واقعا بی ادبن که مراعات زن حامله رو نکردن .فهمیدن من مظلومم جواب نمیدم پررو شدن

پس چرا شوهرم درک نمیکنه میگه تو چون بارداری حساس شدی اونا بی ادبی نکردن .خیلی دلم گرفت گریم گرفته بخ ...

برای اینکه دنیای مردها با زن ها فرق میکنه

نه اینکه نخوان نمیفهمن طول می کشه تا بفهمن

بهش زمان بده و هیچی نگو بهش تا خودش متوجه میشه

اما در رفتار و سکوت حساب اون دوتا رو برس

وقتی دیدیشون فقط سلام خشک  کن اصلا نگاهشون نکن

باهمه حرف بزن جز اون دوتا

موقع سلام یا خداحافظی جاشون بنداز که روبوسی نکنی

تا اونا حرف میزنن سرت رو بکن تو گوشی یا با یکی دیگه حرف بزن یا برو دستشویی 

به شوهرت هیچ گلایه ای نکن 

صحبتی هم شد ۱ کلمه هم بدی نگو

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست