2777
2789
عنوان

شماجای من بودید ناراحت‌نمیشدید

235 بازدید | 43 پست

بچه ها ماداریم خونه میسازیم از پارسال تاحالا هرماه دومیلیون چک دادیم اخرین چکمون هم ماه قبل بود هیچچچ کس حتی هزارتومنم بهمون کمک نکرد واسه ایزوگام های خونه هم وقتی خاسیم ایزوگام کنیم پدرشوهرم اینا گفتن ماهم میخایم بکنیم بگو ازماروهم ایزوگام کنن ما قرار بود بعد۱سال پول ایزوگام هارو بدیم ولی مادرشوهرم اینا گفتن نه یکمشو این ور سال میدیم یکمشم سعرال بعدی من گفتم ما این این طرف سال نمیتونیم بدیم چون خیلی بدهکاریم ولی اونا کار خودشونو کردن پدرشوهرم چک داد حالا ۱۰روزه دیگ موقع چک اولشه از ۱ماه پیش هر روز زنگ میزنن پول بریز برای چک خب ماهم نداریم ک شوهرم گف این چک شما بدین چک بعدیو من میدم عاقا این ول کن نبستن ظهری مادرشوهرم زنگ زده پول بریز ۱۰روزه دیگ‌چک داریم شوهرمم گف ندارم گفته پس طلاهاتونو فروختین چیکا  کردین(مابه مغازه زدیم ولی هیچ کس نمیدونه هنو..سر اونم هرماه باید ۳تومن قسط بدیم)

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

حالا ظهرتاحالا شوهرم ناراحته تو خودشه منم گفتم زنگ میزنم بهشون میگم ماکه گفتیم این طرف سال نمیتونیم پول بدیم میخاسید قبول نکنید بنظرتون حق دارم یا نه

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
حالا ظهرتاحالا شوهرم ناراحته تو خودشه منم گفتم زنگ میزنم بهشون میگم ماکه گفتیم این طرف سال نمیتونیم ...

حق داری خودت زنگ نزن بگو شوهرت زنگ بزنه بگه

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری خودت زنگ نزن بگو شوهرت زنگ بزنه بگه

نمیگههه میگ ناراحت میشن😠😠😠خب بمن چ که ناراحت میشن دیگ شوهرم نمیتونه ک خودشو پاره کنه

به نظر من هر کس باید جدا پول ایزو گام خودشو بده که این مشکلا پیش نیاد

میدونی چک اول پول ایزوگام خودشونه قیمتش بیشتر شد چک دوم پول ایزوگام ماست یکم کمتر از اوته

نه حق نداری ناراحت بشی 

اگه نمیتونستی نباید اصلا و به هیج وجه قبول میکردی 

نه به امید این موندی که شاید اونا چکو پاس کنن

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

نمیگههه میگ ناراحت میشن😠😠😠خب بمن چ که ناراحت میشن دیگ شوهرم نمیتونه ک خودشو پاره کنه

بالاخره مجبور میشه بگه صبر کن اونقدر زنگ میزنن عاصی میشه میگه اونوقت شما بد میشی

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
شما نه بگو شوهرت خودش زنگ بزنه و بگه

نمیگه....منم گفتم اگ ی بار دیگ زنگ زدن گوشیو میگیرم و بهشون میگم...بعدشم میگم مگه ما باید جواب پس بدیم ک مول طلاهامونو چیکار کردیم؟؟

میدونی چک اول پول ایزوگام خودشونه قیمتش بیشتر شد چک دوم پول ایزوگام ماست یکم کمتر از اوته

چرا کلا خرج ایزوگامو جدا نکردید؟ میگفتید شما مال خودتونو بدید ما هر وقت داشتیم مال خودمونو میدیم. چرا چکهای مشترک میدید؟

نه حق نداری ناراحت بشی  اگه نمیتونستی نباید اصلا و به هیج وجه قبول میکردی  نه به امید ای ...

چیو قبول میکردم؟؟؟؟ما با اونیکه اومده بود ایزوگام کنه حرف زده بودیم ک ۱ساله پولشو بگیره اینا زرتی گفتن نه یکم پولشو اینطرف سال میدیم ماهم چن بار گفتیم ک نمیتونیم پول بدیم بهتون