2777
2789
عنوان

شماجای من بودید ناراحت‌نمیشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 43 پست
اگ دوباره زنگ زدن بهشون میگم...شوهرم ک نمیگه بیجاره میگ یوقت ناراحت میشن میگ شبا میرم مسافرکشی تا مو ...

زندگیتون داره به سختی و فشار و ناراحتی میگذره به درک ناراحت میشن مگه ناراحتی شما برا اونا مهمه که شما براشون ناراحت باشید.به جا این که دستتونو بگیرن شمارو تو خرجم میندازن؟

عزیزجان هر جور حساب کنی خودت مقصری  میشه مگه وقتی میدونی پول نداری نری ببینی یارو چکو کی مینوی ...

عزیزم چون نمیخان بخودشون فشار بیارن میگن پسرمون له بشه ولی ما سختی نکشیم خیلییی بیفکرن...من بهشون گفتم که نمیتونیم بدیم ولی مادرشوهرم از بس لجبازه میگ حرف فقط حرف من باشع الانم خودشون پول کنار نزاشتن برا چکشون میخان بندازن گردن ما اخه ما از کجا بیاریم بزار برگشت بخوره ک وقتی ینفر میگ پول ندارم الکی براش برنامه نچینن

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخان بهشون فشاربیاد از اونطرم همش میگن وای پسرمون پیرو شکسته شده یکم بفکرش نیستن 

بنده خدا شوهرت. عزیزم یه وقت به خاطر رفتار خانوادش با شوهرت بحث نکنیا گناه داره بنده خدا

خیلی کار بدی کردن خانوادش شما وقتی ندید اونا هم نمیتونن کاری کنن

زندگیتون داره به سختی و فشار و ناراحتی میگذره به درک ناراحت میشن مگه ناراحتی شما برا اونا مهمه که شم ...

قربون دهنت بخدا منم بشوهرم همینو میگم ...میگم ما برای کسی مهم نیسیم چرا بقیع براما مهم باشن وقتی حق باهاته شرتو بگیر بالابگو پول ندارم چرا خودتو ناراحت میکنی..

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
امضات رومیگم ببخشید

آهان

خواهش میکنم

خب اونم یه بیماریه مثل بقیه بیماریها فقط متاسفانه اطلاعات درموردش خیلی کمه اونقدر که دکتر و مشاورم نتونست کمکم کنه

شوهرم درکم میکرد

خانومایی به من مراجعه کردن که ۸ سال و ۵ سال هست این مشکل رو دارن متاسفانه و با اینکه درمانش خیلی راحته این همه سختی رو به جون خریدن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
بنده خدا شوهرت. عزیزم یه وقت به خاطر رفتار خانوادش با شوهرت بحث نکنیا گناه داره بنده خدا خیلی کار ب ...

نه اتفاقا بشوهرم گفتم یوقت فکر پولشونو نکنی یوقت بخودت فشارنیاری حرص بخوریا...واقعا نمیدونم جی تو فکرشونه اصلاااا درک نمیکنن ادمو

نه اتفاقا بشوهرم گفتم یوقت فکر پولشونو نکنی یوقت بخودت فشارنیاری حرص بخوریا...واقعا نمیدونم جی تو فک ...

آدم نفهم نفهمه کاریش هم نمیشه کرد. این باشه تجربه برات که کارهاتونو باهاشون درمیون نزارید

آدم نفهم نفهمه کاریش هم نمیشه کرد. این باشه تجربه برات که کارهاتونو باهاشون درمیون نزارید

وای اره دیگ پشت دستمو داغ میکنم کار شریکی نکنیم باهاشون

حالا یه سوال اسم کاربریتو چرا قیمه گذاشتی؟😂

قیمه میدوسم

نکنه میخوایی خانواده شوهرو قیمه قیمه کنی😂

خخخخ ن بابا...تازه چن روز دیگ میخان بیان خونمون میخام واس پدرشوهرم تولد بگیرم😠😠😠