2777
2789
عنوان

شماجای من بودید ناراحت‌نمیشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 43 پست
بالاخره مجبور میشه بگه صبر کن اونقدر زنگ میزنن عاصی میشه میگه اونوقت شما بد میشی

همش میریزه تو خودش ناراحتم براش 😢😢😢

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کلا خرج ایزوگامو جدا نکردید؟ میگفتید شما مال خودتونو بدید ما هر وقت داشتیم مال خودمونو میدیم. چر ...

شوهرم اونروز ک اومده بودن برای حساب کتاب نبود مانوریت بود پدرشوهرم واسه دوتایی مون چک داد

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
همش میریزه تو خودش ناراحتم براش 😢😢😢

عجول نباش کار دست خودت میدی 

منم برای خودت گفتم چون میری دلسوزی کنی بدتر کباب میشی

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
چیو قبول میکردم؟؟؟؟ما با اونیکه اومده بود ایزوگام کنه حرف زده بودیم ک ۱ساله پولشو بگیره اینا زرتی گف ...

شما چیکار داشتین چک خودتون و با اونا یکی کنین 

میتونستین دست مزد خونه خودتونو جدا چک بدین به ایزوگام کار 

اصلا هم اگه نداشتی نباید قبول میکردی که با هم چک بدین میگفتی بهشون سما چک خودتونو بدین همون اول باید شیر فهمشون میکردی

شاید سبک گرفتی که الان زنگ میزنن میگن پول بدین 

اصلا چه لزومی داشت پول و تو یه چک بدین شما حساب خودتونو میکردین به اونا هم میگفتین هر کار دوست دارین بکنین با ما کار نداشته باشین تماااام

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

زنگ بزن بگو نداریم شما بدید ما نمیتونیم از کیسه خالی چیزی درنمیاد ک شما دنبالشی

هررررچی میگ بابا من پول تدارم جکای خودم دارن برگشت میشن اصلا تو گوششون نمیره حالیشون نیس باباش میگ بمن چ چک من فقط برگشت نخوره😑😑😑

شما موظف نیستی پول ایزوگام اونارم بدید بلاخره خرجای خودتونو دارین.زنگ بزنید قاطع بگید خودتون پولو بد ...

اگ دوباره زنگ زدن بهشون میگم...شوهرم ک نمیگه بیجاره میگ یوقت ناراحت میشن میگ شبا میرم مسافرکشی تا مواش دربیاد ولی من گفتم نمیزارم بری 

عجول نباش کار دست خودت میدی  منم برای خودت گفتم چون میری دلسوزی کنی بدتر کباب میشی

هخخخ اره واقعا...مرسی ک گفتی

شما چیکار داشتین چک خودتون و با اونا یکی کنین  میتونستین دست مزد خونه خودتونو جدا چک بدین به ا ...

بالاترهم توضیح دادم اونروز ک اوندن برای حساب کردن مول ایزوگاما شوهرم ماموریت بود پدرشوهرم چک داد برا دوتاییمون چک اول مبلغ ایزوگام خودشونه چک دوم مال ماهس 

خودتم نبودی؟

نه ولی روز قبلش بهشون گفته بودم ک ما نمیتونیم بدیم 

بالاترهم توضیح دادم اونروز ک اوندن برای حساب کردن مول ایزوگاما شوهرم ماموریت بود پدرشوهرم چک داد برا ...

عزیزجان هر جور حساب کنی خودت مقصری 

میشه مگه وقتی میدونی پول نداری نری ببینی یارو چکو کی مینویسه چقدر مینویسه اصلا چرا اون خودتون چک ندارین 

اگه میدونستی نمیتونی بدین و پدر شوهرت هم حتما رو حرفشه باید خودت یا شوهرت میرفتین 

بعدشم چرا وقتی گفتین نداریم انقد اسرار میکنن اصلا قابل درک نیست

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

عجب آدمایی هستنا حس میکنم قصدی در کار هست.  شما محلشون نکنید بزار هرچی خواستن بگن.

نمیخان بهشون فشاربیاد از اونطرم همش میگن وای پسرمون پیرو شکسته شده یکم بفکرش نیستن