2777
2789
یه ساعت کتاب میخونیم و نقاشی یه ساعت پلی استیشن یه ساعت تاب تاب میکنه هولش میدم(تاب چارچوب اتاقش) یه ...

چن سالشه خوشبحال بچت چ مامان خوبی من ک فقط میزنم بچمو😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا عصر مشارکت میکنم تو بازیهاش. هم غذامو میپزم هم کارامو میکنم هم بیرون میریم باهم ۵۰%مواقع هم گوشی دستمه. مثلا جارو کردن و نظافت برای پسر من یه بازی جذابه. اهل تلویزیون و کارتون نیست ولی تبلت روزی دوسه ساعت سر جمع

از عصر تا لحظه خواب هم با باباشه کاملا

ضمنا پسر من تو شلوع کاری و خرابکاری و سروصدا رو دست همه زده. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چن سالشه خوشبحال بچت چ مامان خوبی من ک فقط میزنم بچمو😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من افسردگی دارم عزیزم روزی چندتا قرص میخورم ک فقط بتونم زندگی کنم و اروم باشم فقط یه ادم افسرده میدونه چقدر سخته حالت رو پنهون کنی و لحظه های پسرتو شاد کنی اون چه گناهی داره نزن عزیزم گناه داره میدونم سخته

یهو دیدی خوردمت😏
نه تو همش نمیزنیش!!! اشتباه نکن. پسر من ۳ سال و نیمشه

کاش همینطوری باشه خیلی عاشقشم خیلی دوسش دارم هرروز هزار بار بش میگم ی جون دارم اونم هزار بار فدای تو ولی چ کنم اعصاب ندارم اونم ک خیلی شیطونه

خوشبحالت

کاری نداره فردا دوتا موشک کاغذی درست کنین روش بده علامت بزنه یه شکل بکشه پشت یه خط بمونین و پرتاب کنین بچه ها عاشق این بازین کم کم نیم ساعت مشغوله چند سالشع

یهو دیدی خوردمت😏
کاری نداره فردا دوتا موشک کاغذی درست کنین روش بده علامت بزنه یه شکل بکشه پشت یه خط بمونین و پرتاب کن ...

بازی های اینطوری اره، انجام میدم، یا بادکنک بازی یا بدو بدو، ولی در طول روز خیلی نمیشه

اکثر وقتم به کارای خونه میگذره، مهمون زیاد دارم، حال روحیم هم خیلی خوب نیست، خانواده شوهرم انتظار خی ...

برای کارهای خونه برنامه ریزی کنید!!!! تو یه روز نخواید کل خونه رو کن فیکون کنید!!!

ورزش کنید و غذای سالم بخورید

مهمون تا حدی خوبه که باعث نشه شما آزار ببینید!!!

مهمون نوازی حدی داره!!! کنترلش کنید

سحرخیز باشید 

سعی کنید بازی هایی برای بچه انتخاب کنید که درگیرش کنه!! مثه پازل!! برج سازی!! خمیر بازی!! رنگ بازی که دیگه عشق بچه هاست!!! ساعت ها پای این بازی ها بشینن خسته نمیشن

یا بزارید کنار شما مثلا دوتا تیکه ظرف بشوره!! یه لیوان بدین دستش آب بکشه!!! 

یا جفتتون آشپزی کنه!!!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
 با خودم میگم‌ امروز خیلی باهاش بازی میکنم ولی یا درگیرم یا خسته

ببین فکرتو در گیر نکن!!زندگیتو کن!!همه چیز جای خودشو پیدا میکنه. این استرس چرت و پرته!!!هممه دارن!!!یکم اوضاع روحیت درست شه اکی میشی.