2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حوصله اید چون نمیدونین چه بازی ای کنید یا از نظر جسمی نمیتونین؟؟

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

من باهاش خيلي حرف ميزنمو بازي ميكنم دخترم يكسالشه اتل متل باهام بازي ميكنيم خودش ديگه ميخونه ميگه تَ تَ و ميزنه روي پاهاش دالي موشه باهاش بازي ميكنم خيلي هم ميبرمش پارك مخصوص خودشون اونجام كلي بازي ميكنه 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
بی حوصله اید چون نمیدونین چه بازی ای کنید یا از نظر جسمی نمیتونین؟؟

اکثر وقتم به کارای خونه میگذره، مهمون زیاد دارم، حال روحیم هم خیلی خوب نیست، خانواده شوهرم انتظار خیلی بالایی دارن، داااائما دارن حرف میزنن، منم نمیتونم بی تفاوت باشم

یه ساعت کتاب میخونیم و نقاشی یه ساعت پلی استیشن یه ساعت تاب تاب میکنه هولش میدم(تاب چارچوب اتاقش) یه ساعت با اسباب بازیاش دو ساعتم کارتون میبینیم مثلا تیکه تیکه چهار تا نیم ساعت.کلا ۶ ساعت گاهی نیم ساعتم میبرمش پیاده روی یا تو حموم حباب بازی.باقیش خودش بازی میکنه

یهو دیدی خوردمت😏

منم ذهنم امشب خیلی درگیر این موضوعه

از وقتی که بیدار میشم درگیر کارای خونه و غذا و شست شو لباسو اینجور کارا

وقتیم ی تایمی ازادم دلم‌میخواد برا خودم باشم زیاد. حوصله سروکله زدن با بچم رو ندارم

امشب حس کردم چ مامان بدیم

منم حوصلم نمیکشه اصن نمیدونم باهاش چیکار کنم فوق فوقش پنج شیش دیقه باهاش برقصم همین

بچمم افتضاح افتضاح شلوغه هفت جدوابادمو میاره جلو چشمم خسته شدم از دستش میخام بمیرم راحت شم

وای ترو خدا نگو من ک دارم خل میشم از صب ک بیدار میشه انتظار داره باهاش بازی کنم تا شب منم خب هم ک ...

من بی حوصله نیستم دوس دارم خودش تنهایی هم بازی کنه و لذت ببره ولی خب انگاری هرچی بزرگتر میشه بیشتر میخواد باهاش باشم و دارم روش کار میکنم