2777
2789

نگران نباش اینکه یه وقتی هم زدیش اشکال نداره سعی کن ذهنت رو آروم کنی که دیگه پیش نیاد!!! سعی کن به خودت برسی واسه خودت وقت بذاری. حال خودتو خوب کن اون وقت حال بچه هات اتوماتیک خوب میشه

مهمترین مسئله اینه که آدم لذت ببره از بازی با بچه

من احساس میکنم برا رفع تکلیفی باهاش بازی میکنم، برا اینکه عذاب وجدان نگیرم

خواهرشوهرم اونقدر عاشقانه با بچش بازی میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بدم میاد از اونایی که میگن من اصلاا بچمو نزدم تا حالا!!من مدام باهاش بازی میکنم!!من بهترین غذاهارو بهش میدم!!! شاید باورت نشه ولی اون شخص با ذهن تو وارد جدال شده و باعث میشه تو حس بدی پیدا کنی و عصبی شی و خراب کاری کنی

مهمترین مسئله اینه که آدم لذت ببره از بازی با بچه من احساس میکنم برا رفع تکلیفی باهاش بازی میکنم، ب ...

حال خودتو خوب کن. بچه رو بی خیال!!!تو باید خوشحال باشی. بقیه رو ولشک

ون کن!!هرکی زندگی خودشو داره!!!!!

اصلاا نگران نباش. بخدا تو عالی هستی!! اصلا خودتو مقایسه نکن. 

بیشتر گذشته آزارم میده

بخاطر رضایت خیلیا، تو مهمونیا، شلوغیا، بچمو ول میکردم میرفتم دور کار و ظرف و...

الان بازم تو نظرشون من کم کارم

ببین تو خودتو زندگیتو وقف بچه هات کردی. مدام پیشونی. خیلی از مادر ها این شرایط رو ندارن. خیلی از بچه ها از نوزادی تو مهد کودک هابزرگ میشن!!!! تو مادر خیلی خوبی هستی. همین که تو خونه ای واسه اون بچه امنیت و آرامشه

بیشتر گذشته آزارم میده بخاطر رضایت خیلیا، تو مهمونیا، شلوغیا، بچمو ول میکردم میرفتم دور کار و ظرف و ...

ببین برن همه گم شن!!بخشید اینو میگماا!! برن مشکلات خودشونو درست کنن!!انشالله زنده باشین هنوز خیلی از این عمر باقی مونده .... نگران دو سال قبل نباش!!

ببین برن همه گم شن!!بخشید اینو میگماا!! برن مشکلات خودشونو درست کنن!!انشالله زنده باشین هنوز خیلی از ...

اگه آدم بتونه به این طرز تفکر برسه که عالیه، همه رو بزنه کنار و به فکر زندگی شخصی خودش باشه

ببین خودت ماشالله یک بچه بزرگ داری میدونی تو این ۳ سال اول بچه مادر قاطیه کلن. نمیتونه افکار و رفتارش رو کنترل کنه. به شدت آسیب پذیره. و به شدت حالش بده چون با یک موجود ببخشید نفهم تمام مدت سر و کار داره. آگاه باش!!خودتو نباز!!اوووو. هنوز دو سال و نیم  گذشته!!! و قرارم نیست تو از فردا برنامه ی جدیدی رو شروع کنی!!!نه!! حالت کم کم خوب میشه انشالله همه چی. درست میشه

اگه آدم بتونه به این طرز تفکر برسه که عالیه، همه رو بزنه کنار و به فکر زندگی شخصی خودش باشه

من خودم اسطوره ی آزار دیده از خونواده ی شوهرم🤣🤣🤣 اگه واست بگم شاخ در میاری!! ولی الان که بچم بزرگ شده خدارو شکر  حالم بهتره دیگه میتونم نادیده بگیرم