2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی های اینطوری اره، انجام میدم، یا بادکنک بازی یا بدو بدو، ولی در طول روز خیلی نمیشه

برنامه درسی مدرسه هارو دیدی؟یدونه درست کن ولی الزامی نباشه ک حتما این ساعت این بازی رو بکنیم اول بگو چند ساله

یهو دیدی خوردمت😏
بازی های اینطوری اره، انجام میدم، یا بادکنک بازی یا بدو بدو، ولی در طول روز خیلی نمیشه

من پسرم یه سه چرخه داره..بیشتر مواقع با اون بازی میکنه...بااین که خونمون کوچیکه ولی براش اوردیم داخل تا بازی کنه..وگرنه پدرمو در میاورد

برای کارهای خونه برنامه ریزی کنید!!!! تو یه روز نخواید کل خونه رو کن فیکون کنید!!! ورزش کنید و غذای ...

آره خب اینهایی که میگی کاملا درسته. منم با بچم اینطوری بازی میکنم. مثلا یک طوری باهاش رفتار میکنم که دارسم با هم کار میکنیم. ولی نه همیششه!!! نه ۲۴ ساعت. استارتر. یک روزایی کل روز همینطوره یک روزایی مثل امروز فقط ۱ ساعت باهاش لگو بازی کردم. بعد بردمش بیرون مغزه ای که دوست داره دورش دادم. 

دوسالونیم دختره ولی همه میگن این میخاس پسر بشه ازبس ک شیطونه و کارای پسرونه میکنه خیلیم لحبازه گریه ...

خیلی بازی هاهست میتونی باهاش انجام بدی سرچ کن اونایی که در توانته بنویس هربار با توجه به حس و حالت انتخاب کن و دیگه نزنش خیلی کوچولوئه.وقت بیشتری براش بذار اروم میشه

یهو دیدی خوردمت😏
از چه لحاظ احساس میکنی براش کم میذاری؟

همه چیز. بعضی وقتها آدم فکر میکنه بهش کم غذا میده. بد غذا میده. کم بازی میکنه. به حرفاش گوش نمیده..... اینا بخاطر حس مادرانه ایه که داریم. منم ندام درگیرم. توخونه ام ولی خیلی کار دارم. بعضی وقتا میگه مامان تو همش کار داری. ولی خودمو موظف نمیکنم که حتمااا باید باهاش بازی کنم!!!چون حالم بدتر میشه عذاب وجدان میگیرم. واگذار کردم به روند طبیعی زندگی.

ببینید بچه ها مثال میزنم من پسرم چهار سالشه.یه بازی هایی مثل تفنگ بازی حباب بازی توپ بازی تاب سواری پلی استیشن موشک بازی.نقاشی رو صورت هم با رنگ انگشتی خمیر بازی عروسک گردونی یا بازی تخیلی با اسباب بازی یا ازین بازیا که از اتاق بره بیرون بعد بیاد ببینه اتاق چه تغییری کرده اینارو دوست داره باهاش وقت میگذرونم ولی اینو هم بدونید یه مقدار تنهایی برای استقلال بچه و قوه ی تخیلش لازمه

یهو دیدی خوردمت😏