2777
2789
عنوان

دلم میخواد همکارای ابجی مو با چاقو بکشم الهی امروز کلی گریه کن

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاااا همینه از این به بعد بد ترم میشه... چون پذیرش شده ۳۰ سال هرچی‌سگ پیره میریزه تو مدرسه و کلی ...

سی سال سگ پیره؟  ادب و تربیت کجاست با فرهنگ

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
دقیقاااا همینه از این به بعد بد ترم میشه... چون پذیرش شده ۳۰ سال هرچی‌سگ پیره میریزه تو مدرسه و کلی ...

چ بی تربیت و بی نزاکتی

تو با این حجم بی ادبی اظهارنظرهم میکنی؟!!!!!!!

من هم مخالف خیلی بندها هستم تو استخدامی ها

ولی دلیل نمیشه بی تربیت بازی دراورد

تاپیک راجب خودمه نخواستم اون ادم ببینه فک کنه ضعیفم

واسه همین پرسيدم 

بذار بگن

مگه دهن مردم میشه بست

کسی ک بی ادب و گستاخ و حسود 

مگه میشه کاریش کرد تو اون سن

فقط یبار غیرمستقیم بهشون بفهمون ک حسودن و دارن حرص میخورن تا بیشتر حرص بخورن

آموزش پرورش همینه وقتی سن 20 سال و 24 سال برای معلمی پذیرش می‌کنه و یک مشت بچه راه میدن همینه

اتفاقا کاملا درسته سن کم چون بعد از چند سال تجربه کسب میکنن و هنوز جوان و پرانرژی هستن و منعطف و فاصله ی سنیشون با شاگردا کمه و بچه ها رو درک میکنن و با کیفیت تدریس میکنن. پیر خوبه استخدام کنن؟ بعد از 15 سال سابقه هم حوصله ندارن کم میارن کلاساشون بی کیفیته هم اینکه انعطاف ندارن و درک نمیکنن بچه اا رو و بچه اای مظلوم رو اذیت میکنن. 

بگو مهم نباشه ادم حسود عقده ای همه جا هست متاسفانه همکار من سنگ صبورش من بودم چقدر بهش پول قرض دادم و همه کار براش کردم دست اخر هم فهمیدم از شدت حسادت رفته به بقیه پشت سرم حرف زده بود همه فکر می‌کردیم چقدر بدبخت و ساده هست اما دیدیم رفته شعبه دیگه زیرآب زنی و بدگویی

خداروشکر خواهر شوهر و جاریش همیشه جبران میکردن براش

بگو مهم نباشه ادم حسود عقده ای همه جا هست متاسفانه همکار من سنگ صبورش من بودم چقدر بهش پول قرض دادم و همه کار براش کردم دست اخر هم فهمیدم از شدت حسادت رفته به بقیه پشت سرم حرف زده بود همه فکر می‌کردیم چقدر بدبخت و ساده هست اما دیدیم رفته شعبه دیگه زیرآب زنی و بدگویی

خداروشکر خواهر شوهر و جاریش همیشه جبران میکردن براش همکارای خواهرتم خدا براشون داره

تو همه ی شغل ها از این ادم ها هستند

تو اکثر شغل ها زیر آب زن هم زیا هست

خواهرت براش نباید مهم باشه

دوست من سرکارش حرص می‌خورد این این و پشت سرم گفت اون اون کار رو کرد هرچی میگفتم مهم نباشه گوش نمی‌داد بعد چند سال تازه به حرف من رسید 

الان دیگه پشیزی مهم نیست براش

تازه تو شغل اون زیر آب زن هم خیلی زیاد هست تا اون و بکشند پایین خودشون جاش و بگیرند