2777
2789

اونایی که میگن درد طبیعی رو کشیدن بعد سزارین شدن منظورشون کدوم درده؟

دردی که بچه میاد تو لگن تا دنیا بیاد واقعا شدیده و قابل قیاس با دردای منظم قبلش نیست

به نظر من این افراد درد طبیعی واقعی رو نکشیدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته بودی عزیزم راحت بود؟

هفته 41تموم شده بود آره بابا راحت بود ولی قبلش خیلی می‌ترسیدم سوره انشقاق وقدر زیاد بخون موقع دردا همش هم نفس عمیق بکش من اصلا روتخت نمیخوابیدم همش پیاده روی وقر کمر 

اونایی که میگن درد طبیعی رو کشیدن بعد سزارین شدن منظورشون کدوم درده؟ دردی که بچه میاد تو لگن تا دنی ...

عزیزم من از هفته ی ۳۵ دهانه ی رحمن دو سانت باز شد به زور آمپول و استراحت مطلق تا هفته ی ۳۹ اومدم البته با انقباضات خیلی شدید

موقعه زایمان در عرضه ۱ساعت ۱۰ سانت فول شدم گردنم رو تخت زایمان قبلش آمپول فشار زده بودن،ولی هر چی زور زدم بچه تو کانال زایمان گیر کرده بود نمیومد 

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی محکم باش وقوی یادت نره داری مادر میشی باید بتونی راحتش کنی زایمانو واسه خودت چون فکرتو دنیاتو میسازه واست آرزوهای عالی دارم استارتر عزیز

عزیزم من از هفته ی ۳۵ دهانه ی رحمن دو سانت باز شد به زور آمپول و استراحت مطلق تا هفته ی ۳۹ اومدم الب ...

آخی پس شما درد هردو رو کشیدی خیلی ناراحت شدم برات و متوجه شدم اینطور اتفاقات هم ممکنه پیش بیاد

بچه شیطون 😂

ان شاءالله تنتون سلامت باشه⚘⚘