2777
2789
بهشت و جهنم آدما همین دنیاس نشنیدی کسی دم مرگه میگن خدا ازش راضی شه؟ تا تقاص همه چیو پس ندیم جایی نم ...

هیتلر حدود 20 میلیون آدم کشت

تقاص پس داد؟

بی نهایت مثال اینجوری هست

عمر هفتاد هشتاد ساله این دنیا اصصصصلا جوابگوی بعضی ظلم هانیست

من از سرازیریه قبر و شب اول قبر میترسم

میشه دعا کنید موقع جون دادن مامانم بیاد پیشم 😭😭😭

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوع مرگ مهمه و همون ادمو میترسونه .یکی تو خواب می میره .یکی خوراک حیوانات درنده میشه ....سرطان .تصادف های وحشتناک .سقوط هواپیما با کلی استرس . قتل ....پس واقعا مرگ خیلی راحت هم نیست خیلی وقتا 

توی قران راجع بهش توضیح کامل داده شده. و چه کلامی موثق تر از کلام حق؟

میشه درخواست دوستی م رو قبول کنید 

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
نوع مرگ مهمه و همون ادمو میترسونه .یکی تو خواب می میره .یکی خوراک حیوانات درنده میشه ....سرطان .تصاد ...

خدامرگمون روباشهادت ک بهترین نوع مرگه یاحداقل درحال عبادت قراربده

خوشبحالشون😞😞مثلا کسیکه تو این دنیا با عذابو درد میمیره اون گناهکاره؟

در این حد میدونم که  این دردا ومشکلات زندگی میتونه کفاره گناهان بشه.پس سختیهای مرگم میتونه این چنین باشه.ما خودمون که آرزو داریم امام رضا  علیه السلام بالا سرمون بیاد موقع جان دادن.چون سخت روح از بدن جدا شدن .

کاربر مرد
عزیزم به جای مامانت بهتر نیس بگی چهارده معصوم بیان

من مامانم اینقدر خوب و پاک و معصوم بود که اگه بیاد شفاعت بقیه ائمه رو از خدا برام میگیره

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
من مامانم اینقدر خوب و پاک و معصوم بود که اگه بیاد شفاعت بقیه ائمه رو از خدا برام میگیره

عزیزم من که نمیگم مادرت خوب نبود! ببین اون دنیا با این دنیا فرق داره قابل قیاس نیست مگه نشنیدی میگن روز قیامت مادر طفل شیر خوارشو رها میکنه هر کس اعمال خودش به خاطر همین میگن اماما شفاعتمون کنن

دختر عمه مامان من یه زن مسن بود همه نمازاشو فقط تو مسجد میخوند . ب همه کمک‌میکرد خیر بود . یه شهر رو سرش قسم میخوردن .

اما سکته مغزی کرد و افتاد فلج تو رختخواب و حدود ده سال عذاب کشید و اخرش مرد

همه براش دعا میکردن تو ماه محرم دسته ها جمع میشون در خونش 

پس چرا میگن هر کی بدی کنه ب بلا گرفتار میشه . این بنده خدا ک خیلی مومن و پاک بود 

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
عزیزم من که نمیگم مادرت خوب نبود! ببین اون دنیا با این دنیا فرق داره قابل قیاس نیست مگه نشنیدی میگن ...

بله روز قیامت همینطوره نه قبل اون