2777
2789
دختر عمه مامان من یه زن مسن بود همه نمازاشو فقط تو مسجد میخوند . ب همه کمک‌میکرد خیر بود . یه شهر رو ...

خدا اونایی رو که خیلی دوست داره تو همین دنیا پاکشون میکنه و میبرتشون.

و در کل ماها نباید قضاوت کنیم که چرا فلان بلا سر فلانی اومد؟ حتما آدم بدی بوده یا تقاص چیزی رو داره پس میده، نه اینطور نیست. فقط خدا میدونه علتشو. شاید فقط امتحانی هست برای اون بنده اش تا مرتبه اش بالا تر بره. تا روحش بیشتر رشد کنه. یا هر علت دیگه ای.

بله روز قیامت همینطوره نه قبل اون

خب وقتی از دنیا هم میری همینه میمونی تو عالم برزخ چطور یه خواب بد میبینی دوست داری زود بیدار بشی وقتی بیدار شدی با خودت میگه خدارو شکر خواب دیدم اما تو عالم برزخ دیگه بیداری وجود نداره اگه اعمالت خوب باشه روحت راحته اگرم خدای نکرده بد باشه روحت تو عذاب میمونه تا قیامت بر پا بشه تکلیف وکارنامه اعمال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اونایی رو که خیلی دوست داره تو همین دنیا پاکشون میکنه و میبرتشون. و در کل ماها نباید قضاوت کنیم ...

دقیقا منم همینو میگم همیشه . خدا ادمایی ک دوست داره رو تو سختی میندازه ک همیشه صداشو بشنوه.

ادمایی رو میشناختم ک انقد بد بودن و بدی کردن مثلا یکیش همه عالم و ادم نفرینش میکردن . تو جاده موقع پیچ در باز شده بود و افتاده بود و همونجا تموم کرده بود بدونه زمین گیر شدن و درد کشیدن

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
سرازیری قبر چیه

وقتی جسد رو میزارن توی خاک سنگ لحد رو میزارن

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

جالبه همه میگن مرگ مثل یه خواب میمونه. 

اما در اصل مرگ یه بیداریه تا کسی تجربه اش نگنه نمیتونه حتی تصورشو بکنه. نمیدونم ادمهای بد چجوری وارد اون دنیا میشن. اما میدونم اومهای خوب خیلی قشنگ وارد اون دنیا میشن. و اینقدر تو زیباییهای اون دنیا محو میشن وه حتی زمان و مکان براشون مهم نخواهد بود. اگه کسی مریصی داشته باشه و مرگ اون رو در اعوش بگیره مثل کسی میشه که خواب بوده و داشته کابوس میدیده ولی وقتی بیدار میشه همه چیز اوکی و خوب هستش. نه دردی نه غمی . 

اونهایی هم که میکن اون دنیا وجود نداره. لطفا وقتی اعتقاد به موضوعی ندارن وارد اون موصوع نشن و بقیه رو با حرفهاشون گمراه نکنن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !