من دختر مجرد هستم برام جای سواله که چرا متاهلین از زندگی وشوهر مینالن؟
ووقتی برام خواستگار میاد پدرم میگه مگه توی ازدواج چیه؟ چرا واقعا؟یعنی توی زندگی مشترک هیچی نیست؟ نه عاشقانه زندگی کردن و نه همدم داشتن و رسیدن به ارامش ؟خانم ها راهنمایی کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همشون میان از بدیختیاشون مینویسن، میترسن خوشیاشونو بگن چشم بخورن
من که دارم تو متاهلی پادشاهی میکنم، مشکل مالی هم داریم ولی انقدر آرامش دارم، انقدر آرومم که حد نداره
مجردی همش حرص و جوش میزدم و بیقراربودم
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
ببین عزیزم آدم وختی ازدواج میکنه معمولا اونموقع تازه با مشکلات مواجه میش این مشکلات تو زندگی همه هس ولی مجردا زیاد درک نمیکنن بعضیا مث خود من ک تو خونه پدرم تو ناز و نعمت بزرگ شدم الان بعضی وختا کوچیک ترین مشکل هم احساس میکنم دار نابودم میکنه اولا تا ب بلوغ عقلی نرسیدین ب ازدواج فک نکنین ثانیا بدونین زندگی ک تو خونه همسرتون قرار داشته باشین شرایطش مثل خونه پدریتون نیس ثالثا با عشق ازدواج کنین البته منظورم این نیس ک فقط عشقو ملاک قرار بدین رابعا شو نمیدونم شرمنده