2777
2789
عنوان

خانوماي باردار مياين يه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 119 پست
نه شما ۳۰ سال بودی یعنی ۳۰ سالو کامل نکرده بودی سال ۹۳ همون ۳۱ سال میشه الانم ۳۷ سالو هنوز پور نکردی ...

عزیزم میشه برای منم بگی؟

هنوز موعدم نشده .اگه این ماه باردار بشم بچه م چی میشه ؟تولدم 16فروردین 66

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واه چرا 🙁ناخواسته بوده درست اما حالا ک شده قرار نیس اون کوچولو رو ب خطر بندازی ک؟ 🙁🙁🙁ب دلم افتاد ...

😢😢😢😢😢نه دوقلو نمیخوام.همین یکی را هم نمیخوام 😢😢😢

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
بچت پسره مطمعن باش عزیزم ایشالله سالم وصالح

الهي قربونت برم امروز رفتم پيش يه دكتر سنتي گفت از نبضت بچت دختره تا خونه گريه كردم 

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
الهي قربونت برم امروز رفتم پيش يه دكتر سنتي گفت از نبضت بچت دختره تا خونه گريه كردم 

نه مگه نمیگی گرمته راستی طب ابن سینا راانجام بده 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
اره عزيزم چجوريه

یه زنجیر طلا بردار بعد بگیر روی نبض مچ دستت دستتو بی حرکت نگه دار ببین چطور تکون میخوره اگه به چپ و راست بره پسره اگه دایره بتابه دختر

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
من تويه خانواده ي شوهرم كه خيلي تحت فشارم ميشه همتون ازته دلاتون بخايد خدا اول سالم بعد بهم پسر بده

من تقریبا بیشترتاپیکاتویه نگاهی انداختم چون تجربه داری ازت چندتا سوال دارم لطفا جواب بده

یکی اینکه آخرش چطوری مامان شدی؟؟؟ 

بعد دکتر چطور تشخیص میده که عکس رنگی بگیرین؟!؟! باسونو شک میکنه؟؟؟ 

من تقریبا بیشترتاپیکاتویه نگاهی انداختم چون تجربه داری ازت چندتا سوال دارم لطفا جواب بده یکی اینکه ...

ببين عزيزم اگه تهراني حتما برو پيش دكتر شهلا اسرافيلي چون واقعا حاذق و تشخيصاش عاليه منو يه دكتر پدرمو دراورد اخرم نفميد من پوليپ دارم وواسه همونم باردار نشدم دكتر اسرافيلي سريع با سونو داخلي تشخيص داد ماه بعد عملم باردار شدم واينكه همون ماه بادكش رحم و تخمدان گذاشتم و هروز زير شكمو با روغن سياهدانه چرب كردم شمام انجام بدم ايشالا تاثير داره

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏