hasti6467 مدیر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1005 عنوان خانوماي باردار مياين يه لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 119 پست من هفته ي پنجمه بارداريم اصلا ويار ندارم لوله ي سمت چپمم بستس يه كم ورم كردم وفوق العاده احساس گرما دارم درحدي كه تبخال زدم حس ميكنم بيشتر سمت چپ پهلوم سفته به نظرتون بچم چيه؟؟؟؟؟ خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏 1398/11/16 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rdokhtarakam عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 2995 نه عشقم ۳۰ سالم که اذر ۹۱ پر شد اذر ۹۲ هم ۳۱ سالم پر شد یعنی مرداد ۹۳ ۳۱ سال و ۶ ماه بودم فدات شم نمیدونم من با محاسبه سن دقیق حساب کردم
فریدفاطمه عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 193 نه شما ۳۰ سال بودی یعنی ۳۰ سالو کامل نکرده بودی سال ۹۳ همون ۳۱ سال میشه الانم ۳۷ سالو هنوز پور نکردی ... عزیزم میشه برای منم بگی؟هنوز موعدم نشده .اگه این ماه باردار بشم بچه م چی میشه ؟تولدم 16فروردین 66
nanayi عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 5543 نمیدونم من با محاسبه سن دقیق حساب کردم خدا خیرت بده اینهمه وقت گزاشتی❤❤ ولی واسه خیلیا تو اطرافم درست بود با روش شما فک کنم یکی دودرصد خطارو داشته باشه
rdokhtarakam عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 2995 خدا خیرت بده اینهمه وقت گزاشتی❤❤ ولی واسه خیلیا تو اطرافم درست بود با روش شما فک کنم یکی دودرصد خطار ...
فریدفاطمه عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 193 نه مطمینم درسته الان سنتو زدم با ماهشو میگه دختر میگم الان سن خودم رو موقع تولد دخترم زدم اشتباه گفت. میگه پسر ولی دختره
rdokhtarakam عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 2995 میگم الان سن خودم رو موقع تولد دخترم زدم اشتباه گفت. میگه پسر ولی دختره اشتبا حساب کردی لابد یسال باید به سنت اضا۴فه کنی
مادرحلماکوچولو عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 1307 واه چرا 🙁ناخواسته بوده درست اما حالا ک شده قرار نیس اون کوچولو رو ب خطر بندازی ک؟ 🙁🙁🙁ب دلم افتاد ... 😢😢😢😢😢نه دوقلو نمیخوام.همین یکی را هم نمیخوام 😢😢😢 کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟
hasti6467 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1005 بچت پسره مطمعن باش عزیزم ایشالله سالم وصالح الهي قربونت برم امروز رفتم پيش يه دكتر سنتي گفت از نبضت بچت دختره تا خونه گريه كردم خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
فاطیما2 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 الهي قربونت برم امروز رفتم پيش يه دكتر سنتي گفت از نبضت بچت دختره تا خونه گريه كردم نه مگه نمیگی گرمته راستی طب ابن سینا راانجام بده خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
hasti6467 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1005 نه مگه نمیگی گرمته راستی طب ابن سینا راانجام بده اره عزيزم چجوريه خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
فاطیما2 عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 3988 اره عزيزم چجوريه یه زنجیر طلا بردار بعد بگیر روی نبض مچ دستت دستتو بی حرکت نگه دار ببین چطور تکون میخوره اگه به چپ و راست بره پسره اگه دایره بتابه دختر خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
شکوفه00 عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 1517 من تويه خانواده ي شوهرم كه خيلي تحت فشارم ميشه همتون ازته دلاتون بخايد خدا اول سالم بعد بهم پسر بده من تقریبا بیشترتاپیکاتویه نگاهی انداختم چون تجربه داری ازت چندتا سوال دارم لطفا جواب بدهیکی اینکه آخرش چطوری مامان شدی؟؟؟ بعد دکتر چطور تشخیص میده که عکس رنگی بگیرین؟!؟! باسونو شک میکنه؟؟؟
hasti6467 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1005 من تقریبا بیشترتاپیکاتویه نگاهی انداختم چون تجربه داری ازت چندتا سوال دارم لطفا جواب بده یکی اینکه ... ببين عزيزم اگه تهراني حتما برو پيش دكتر شهلا اسرافيلي چون واقعا حاذق و تشخيصاش عاليه منو يه دكتر پدرمو دراورد اخرم نفميد من پوليپ دارم وواسه همونم باردار نشدم دكتر اسرافيلي سريع با سونو داخلي تشخيص داد ماه بعد عملم باردار شدم واينكه همون ماه بادكش رحم و تخمدان گذاشتم و هروز زير شكمو با روغن سياهدانه چرب كردم شمام انجام بدم ايشالا تاثير داره خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
samirrraaaaaa68 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 1394 یادت نره ها سلام عزیزم شما چجوری از روی سن و ماه مادر جنسیت بچه رو میگین منم باردارم میشه ازمنم حساب کنین