2777
2789
عنوان

خانوماي باردار مياين يه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 119 پست
سنتو بگو دقیق با ماهی ک توش نزدیکی داشتی تا بهت بگم  

ازمنو میشه بگی؟سنم ۲۲سالنه یعنی ۲۴فروردین ۷۶ ،،اذر ماه اقدام بودم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هنوز خیلی زوده نمیتونی تشخیص بدی بچه کدوم سمت هست 😁

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بنات چنده؟ شاید دوقلو؟ اصولا ویار از دوماهگی ب بعد شروع میشه🤕🤕

فکر کنم ۱۹۰۰ حدودا دقیق نمیدونم.چون ناخواسته بود خیلی توجهی نکردم حتی دکتر هم نرفتم و نخواهم رفت

کاربر96 هستم.میشه این کاربر را یه صلوات مهمون کنید تا شفا پیدا کنه و برگرده پیش بچه هاش؟

سلام خانمای باردار کمکم کنن. این ماه عکس رنگی از رحم انداختم که مشکلی نداشت. دقیقا روز اقدام به مدت یکروز لکه بینی داشتم. الان که 25 پری هستم و 4روز به پری مونده نافم کشیده میشه پایین و ترشح دارم. الن ن میشه آز بدم ن بی بی بزنم. کی مثل من بوده

لطفا کمکم کنید لحظه های بدی رو میگذرونم

فکر کنم ۱۹۰۰ حدودا دقیق نمیدونم.چون ناخواسته بود خیلی توجهی نکردم حتی دکتر هم نرفتم و نخواهم رفت

واه چرا 🙁ناخواسته بوده درست اما حالا ک شده قرار نیس اون کوچولو رو ب خطر بندازی ک؟ 🙁🙁🙁ب دلم افتاده دوقلوعه

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
یادت نره ها 

توروخدا ازمنو بگو.شوهرم خیلی دلش پسر میخواد خیلی نگرانم 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
جنسيت بچه من چيه؟؟ متولد ١.١.٦٨ مرداد ماه نزديكي دلشتيم😁

توکه دیگه بابد مشهص باشه😐

من تويه خانواده ي شوهرم كه خيلي تحت فشارم ميشه همتون ازته دلاتون بخايد خدا اول سالم بعد بهم پسر بده

بچت پسره مطمعن باش عزیزم ایشالله سالم وصالح

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏