2777
2789
عنوان

خواستگار با پدر عصبی

107 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من جدیدا عضو شدم

29 سالمه ، جدیدا یه خواستگار دارم که مامان آقا پسر من رو انتخاب کردند ، ازم خواستن که همدیگه رو ببینیم و آشنا شیم، مشکلی که وجود داره اینه که خانواده من دورادور پدرشون رو میشناسن و گفتن عصبی است و بداخلاقن و با خانواده خودش و حتی همین اقا پسر دعواهای بد در حد کتک کاری داشتن حتی در بچگی،  اما موقعیت آقا پسر خوبه ، مهندسه ، خونه و ماشین داره ، مادرشون هم خودم میشناسم بسیار خانم فهمیده ای هستند. با این شرایط به نظرتون جواب منفی بدم یا آشنا شم؟ و اینکه محیطمون بسیار کوچیکه و اگه رفت و آمد کنیم و بعد جواب منفی بدم ممکنه برام بد بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم  برو تست بدین هم  شما و خواستگارتون 

تست روانشناسی 

برین پیش مشاور خوب پیش از ازدواج

ممکنه به دلیل پرخاشگری پدر 

بچه هاش هم عصبی و... اینا شده باشن 

اما صدرصدی نمیشه گفت 

بعد ی ۶ ماه باهم رفت امد داشته باشید 

اگه اینجوریه که بعد آشنایی نمی تونین جواب رد بدین خب چرا آشنا میشین همون اول عقد کنین.. 

والا نمیدونم اگه اقاپسر وابستگی به خونوادش نداشته باشه خوبه اگه بتونه‌ روابط بینتونو مدیریت و کنترل کنه خوبه.. برا من خونواده همسرم عصبی بودن قطع ارتباط کردم نمیدونم ایا اون اقا هم اینکارو لکنه یا وابستگی افراطی گونه داشته باشه..

پیشنهادم اینه مشاور برین و تست بدین همون مشاور رفتنی بیرون  عمدا عصبیش کنی ببینی واکنشش چیه

مشکل اینجاست که آشنایی مثلا 6 ماهه اگر داشته باشم به دلیل محیط کوچیک برام بد میشه، و در کل باید زود تصمیم بگیرم و اینکه دخالت خانواده به خاطر شرایط کاریشون کلا یه شهر دیگه از خانواده زندکی میکنن و منم اگر ازدواج کنم بابد برم اون شهر