29 سالمه ، جدیدا یه خواستگار دارم که مامان آقا پسر من رو انتخاب کردند ، ازم خواستن که همدیگه رو ببینیم و آشنا شیم، مشکلی که وجود داره اینه که خانواده من دورادور پدرشون رو میشناسن و گفتن عصبی است و بداخلاقن و با خانواده خودش و حتی همین اقا پسر دعواهای بد در حد کتک کاری داشتن حتی در بچگی، اما موقعیت آقا پسر خوبه ، مهندسه ، خونه و ماشین داره ، مادرشون هم خودم میشناسم بسیار خانم فهمیده ای هستند. با این شرایط به نظرتون جواب منفی بدم یا آشنا شم؟ و اینکه محیطمون بسیار کوچیکه و اگه رفت و آمد کنیم و بعد جواب منفی بدم ممکنه برام بد بشه.
اگه اینجوریه که بعد آشنایی نمی تونین جواب رد بدین خب چرا آشنا میشین همون اول عقد کنین..
والا نمیدونم اگه اقاپسر وابستگی به خونوادش نداشته باشه خوبه اگه بتونه روابط بینتونو مدیریت و کنترل کنه خوبه.. برا من خونواده همسرم عصبی بودن قطع ارتباط کردم نمیدونم ایا اون اقا هم اینکارو لکنه یا وابستگی افراطی گونه داشته باشه..
مشکل اینجاست که آشنایی مثلا 6 ماهه اگر داشته باشم به دلیل محیط کوچیک برام بد میشه، و در کل باید زود تصمیم بگیرم و اینکه دخالت خانواده به خاطر شرایط کاریشون کلا یه شهر دیگه از خانواده زندکی میکنن و منم اگر ازدواج کنم بابد برم اون شهر