2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم‌

عین همیشه درست کن

نیم ساعت اخرش یه قاشق بریز تو قورمه 

چندتا جوش بزنه لعاب دار میشه و یه عطر لیموعه نمیدونم چیه ترش و ملس اش میکنه عطرم میده

اگه قورمه ات زیاده بیشتر بریز. بریز تا دستت بیاد دیگه

خوشمزه میشه مرسی عزیزم جواب دادی

بله خیلی

من چهار پنج ساله استفاده میکنم

حالا ی ادویه دیگم معرفی کنم بهت. ادویه پیتزا گلها بگیر اونقدددد خوشمزه اس ب هرچی بزنی انگار پیتزا میخوری😋😋😋 ما مصرف سوسیس کالباس مون تقریبا ب صفر رسید بخاطرش. ب کوکو سیب زمینی بزن چشاتو ببند انگار پیتزا میزنی😂😂 ادویه کاری هم خوشمزس ب ماکارانیو اینا خیلی عالی میشه..همه شونو تست شون کن یکی یکی عاشقشون میشی

بله خیلی من چهار پنج ساله استفاده میکنم حالا ی ادویه دیگم معرفی کنم بهت. ادویه پیتزا گلها بگیر اون ...

مرسی عشقم من ادویه مادر به غذاهام میزنم و واقعا عالیه نمیدونم ترکیبش چیه ولی از عطاری میگیریم 

حالا اینبار رفتم فروشگاه عشقی چندتا هاتی کارا برداشتم گفتم ببینم‌چی هست اصلا 

مرسی از حوصله ای که بخرج دادی

حالا اون ادویه پیتزارو میگیرم برا خودت پیتزا حتما چون جدیدا پنیرا خیلی کم مزه شدن چند شب پیش درست کردم شوهرم‌گفت چقد طعمش کمه 

ولی ادویه کاری رو هم از عطاری میگیرم شاید اینبار از فروشگاه گرفتم 

مرسی عشقم من ادویه مادر به غذاهام میزنم و واقعا عالیه نمیدونم ترکیبش چیه ولی از عطاری میگیریم  ...

ادویه های خودت رو بزن غیر از نمک. چون این هاتی کاراها نمک دارن. هاتی هم نیم ساعت آخر بریز هم بزن سریع گوله نشه. ب حالت نمک پاشی بریزی بهتره

بعدش نمکش رو بچش کم بود بریز

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.