2777
2789
عنوان

چقدر پول دارید برای خرید عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13609 بازدید | 315 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دست رو دلم نزار.... من حساب کردم ده میلیونم بده کمه... دیشب ب شوهرم گفتم واسه عیدم ی ده تا بده ب ...

عزیزم حس ششمت قوی بود ،میگی من با عشقم عید نشون میکنم؟

خدایا منو به عشقم برسون 😔🙈و ی کار خیلی خوب میشه دعا کنین عزیزای دل؟

من که بیشتر خرید هام رو انجام دادم ولی وقتی به قیمت هایی که نی نی سایتی ها میگن نگاه میکنم میبینم من مفت خریدم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
به منم ی تومن داده خوبه دگ با 1تومن 4تا مانتو دوختم.. کلیم مونده میخوام وسایل ارایش و لباس خونگی واح ...

من فعلا یه تومن داده لباس و کفش بچه ها رو گرفتم پارچه مانتوییم‌واسه خودم گرفتم بقیش همه مونده

منم شوهرم گفته عیدی که بدن  یه تومنه میدمش به تو هر چی لازم داری بگیر

مانتو 

شلوار

شال

شومیز

کیف

لیوان چای خوری

سینی

☹☹☹☹☹

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........

هنوز که عیدیا رو ندادن در ضمن با خودش میرم خرید  خودش خرج میکنه

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

ماهم دنبال خونه اییم

همه رو باید بریم به خونه 

امسال هیچی نمیخریم

شاید فقط واسه پسرم یک دست تموم

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

هیچی خرید عید نمیکنیم 

همینکه  پول بیمارستان و مخارج بعد زایمانم جورشه بسیار خوشحال خواهیم شد...‌ 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

انقدر بدهی دارم 😐

یه مشکین تاژ میخرم ..مانتوم رو بشورم همین ...😕

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️