ی ماما هست چند وقته تبلیغ میکنه ، دوره اش راجبه راحت زایمان کردن و ورزش ها و تغذیه و .... است ی جور ماما همراهه ، به نظرتون بگیرم یا نه ، چون بعضی ها میگن تو بیمارستان ماما همراه هست اونجا باید هزینه کنی ، گفتم خب اگر بخوام هم الان ماما همراه مجازی بگیرم هم تو بیمارستان دوباره کاری میشه ، چیکار کنم ،دو دلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماما همراه نقش مترسجک سر جالیز داره درد شو تو می کشی بعد اون به چه درد می خوره
این ماما مجازی میگه من یک کاری میکنم درد نکشید راحت زایمان کنید ، همسرم میگه نمیخواد ، من میترسم میگم اگر با اگاهی برم بیمارستان خیلی بهتره ، نمیدونم دو دلم
ماما همراه نقش مترسجک سر جالیز داره درد شو تو می کشی بعد اون به چه درد می خوره
نمی دونم خودت تجربه داشتی که ابن حرف رو زدی یا نه، اما برای من حکم فرشته نجات داشت، کسی که همه مراحل زایمان رو میدونست و شرایط منو هم باهاش تطابق میداد، من اگه به عقب برگردم بازم مامای همراه میگیرم ، جون بهترین انتخابم بود، به نظرم پزشک زنان نقش خاصی نداره و فقط میاد لحظه آخر بچه رو در میاره
خانواده ما ۵تا هستن باردار منم یکیشون از این چندنفر یکیشون ماماهمراه گرفته بود راضی بود گفت خیلی مسا ...
نه ماما همراه مجازی منظورمه ، ورزش ها رو میگه خودم انجام میدم تو خونه بعد که دردم گرفت میرم بیمارستان ، اونجا هم همین ورزشها رو انجام مییدم تا زایمان کنم
راجبه تغذیه و کارهای بعد زایمان و... هم توضیح میده تو دوره اش