2777
2789
عنوان

ی تاپیک دیدم راجع به خرج کردن برای حیوانات

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 81 پست
کجا زندگی می کنی. که این حرفها رو می زنی برام عجیبه. شهرهای ما پر از سگ ولگرده

دیگه هر شهری بستگی به شهرداریش داره 

ما اراکیم و شهرداریمون توی این مسئله زبانزده 

بقیه شهر هایی هم که بلد نیستن چکار کنن با حیوانات ولگرد کم کم باید از ما الگو بگیرن دیگه 

البته خب اینم وظیفه مردمه یجورایی 

باید از شهرداری ها مطالبه بشه 

وگرنه اونا بیخیال تر از این حرفان

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

تو حالا فعلا مشکلات خودتو حل کن نمیخواد جوش سگ و گربه ها رو بزنی من بی رحم نیستم ولی درک و شعور دار ...

خوبه شما غرق در خوشی و ناز و نعمتی بدون مشکل سپری می‌کنی که اصلا اینطور به نظر نمیرسه 

کاربر اقام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا کشورهایی رو مثال زدی که خود دولت کار غذارسانی و عقیم کردن و پناه دادن به این حیوونا رو انجام م ...

آفرین 

پس غذا دادن به سگ های ولگرد که آدم ازشون وحشت داره کار درستی نیست 

نمیدونم کدوم شهر هستید اصفهان یه شهرستان داره به نام بهارستان به قدری مردم به این سگ های ولگرد غذا میدن و دلسوزی بیجا میکنن که اگر بگم تیکه به تیکه صدتا سگ خوابیده و دارن دنبال مردم میذارن یا دارن همدیگه رو تیکه پاره میکنن باورت نمیشه 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

دیگه هر شهری بستگی به شهرداریش داره ما اراکیم و شهرداریمون توی این مسئله زبانزده بقیه شهر هایی هم که ...

ی جوری میگه مطالبه بشه انگار کشور اروپاییه با تورم صفر و بدون مشکل 🤣🤣🤣

کاربر اقام 

یعنی تعداد سگ ها بین آدمها اینقدر زیاد بشه که بچه آدمیزاد رو پوست سرشو بکنن یا گازش بگیرن و بکشن و ه ...

اول اینکه مگه چندنفر رو شنیدی یا دیدی سگها پوست سرشو بکنن و بخورند و گاز بگیرند و......یه جوری حرف می زنی انگار باغ وحش زندگی می کنی.  و هیچ می دونی. سگهای که گرسنه باشند فقط اینکارو می کنند؟   و دیگه اینکه این کار شهرداریه که سگهای ولگرد رو جمع کنه.  نه اینکه ما گرسنه نگهشون داریم که مردم رو بخورند

ی جوری میگه مطالبه بشه انگار کشور اروپاییه با تورم صفر و بدون مشکل 🤣🤣🤣

شما مطالبه نکن 

بشین سرجات فقط غر غر کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خوبه شما غرق در خوشی و ناز و نعمتی بدون مشکل سپری می‌کنی که اصلا اینطور به نظر نمیرسه

هیچ آدمی توی زندگیش بی مشکل نیست ولی من پول اضافمو خرج سگ و گربه ها نمیکنم میدم به بچه های بد سرپرستی که برای بچشون یه لقمه نمیذارن توی مدرسه بخوره 

برای من کرامت انسانی خیلی بالاتر از سگ و ..... هرچند به هیچ حیوونی آزار نمیدم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

همون چون خیلی تحقیق کردم. که می دونمکشورهایی که این قانون رو دارند. کشورهایی هستند که خودشون حیوانات ...

خب شما هم مرکز خصوصی جمع آوری حیوانات بزنید مگه کسی گفته نکنید؟ اگر کاری میخواید بکنید از راه درستش بکنید

نه اینکه بگید تغییر اکو سیستم وجود نداره و اینو کل دنیا میگن نه فقط ایران

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
شما چه میدونی به انسان کمک نمیکنه به انسان هم حتما کمک میکنن مالشونو شاید بخوان بندازن تو جوب به کسی ...

😐اللان من برم سگ بخرم برم گربه بخرم اونم 10 میلیون بیارم خونه، ازش مراقب کنم هر هفته ببرم چکاپ دامپزشکی پول ویزیتشو بدم ،ماهی 2 و3 میلیون پول غذا و ویتامیناشو بدم و ناخناشو بگیرم، این برینه من جمع کنم، من به حفظ موجودات کمک کردم؟ 😐تا فقط پول پول خودمو دادم سگ خورد،

داداااش چرا نمیخوای بفهمی که با نگهداری حیوان، نمیشه به حیوان کمک کرد اتفاقا، با رهاییشون، گذاشتن تو چرخه زندگی خودشون، بیشترین لطف رو در حقشون میکنید ، والا تو  اروپا کلا تعداد بچه ها کمه معلمولا این حیوانات رو نگهداری میکنم به عنوان بچه، معمولا طیف های پولدار باید بیان وسط، نه امسال ماها که خرجمون به دهن خودمون نمیزسه.... خودمون هنوز تو حسرت خیلی چیزاییم 😐 چرا انقدر فاز دفاع از حقوق حیوات میگیری وقتی خودت حتی گربه نداشتی ؟ 😐چون کسی ک داشته باشه میدونه که نیاز به مراقب دارهه  نیاز به پول داره...... 

امثال شماها رو خوب میشناسم البته همه مردم خوب میشناسن

چقدر چرت و پرت میگی 😂😂 

باشه بشناس 

چکارت کنم 

دیگه هم ریپلای نکن حوصله بحث ندارم 

درواقع ریپلای هم کنی باز نمیکنم 

به حیوون پناه دادن و گاهی غذا دادن فرق داره با خریدن سگ و گربه چند صد میلیونی و قلاده طلا خریدن و خر ...

موافقم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

هیچ آدمی توی زندگیش بی مشکل نیست ولی من پول اضافمو خرج سگ و گربه ها نمیکنم میدم به بچه های بد سرپرست ...

هر کسی اختیار مالشو داره پیش خدا قطعا کمک به حیوانات هم با ارزش و موجب رضایتش میشه بازم میگم کسی که به حیوانات رحم نکنه به انسان هم رحم نخواهد کرد بیخود شعار نده

کاربر اقام