2777
2789
عنوان

این میتونه علامت چی باشه

194 بازدید | 19 پست

من دو ماهه تو اقدامم دیروز موعدم بودم چند روز ترشح سفید آبکی داشتم بدون بو یا سوزش وخارش ،پریودهم نشدم کسی میتونه کمکم کنه 

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عین من😐 تاپیک اخرمو بخون ببین اون جوری هستی یا ن؟ با هم ب ی نتیجه برسیم

نه من فقط رو لباسم متوجه شدم بعدهم چندروزه سینه هام درد میکنه از طرفی هم علائم پریودی ودارم

مرغمون این علائم داشت 2روز بعد مُرد.. 😐😁🤪😐😂 منو نخورینااااا شوخی کردم

خوش به حالش اون مرد تکلیفش مشخص شد 

نه من فقط رو لباسم متوجه شدم بعدهم چندروزه سینه هام درد میکنه از طرفی هم علائم پریودی ودارم

منم رو لباسم متوجه شدم😐 سینه هامم درد گرفته و نوکش متورم شده گاهی هم نافم تیر میکشه و مقعدم ...همشون علائم پری هست موندم واقعا علائم پری و بارداری عین همه

و من یتوکل علی الله فهو حسبه❤️❤️❤️

علائم بارداری و پریودی عین همه ب علائم دلخوش نکن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

اخی عزیزم انشالله ک بارداری خو بی بی بزن الان دیگ جوابش دقیقه ازموعدت گذشته

منم رو لباسم متوجه شدم😐 سینه هامم درد گرفته و نوکش متورم شده گاهی هم نافم تیر میکشه و مقعدم ...همشو ...

از موعدت گذشته

[QUOTE=122997295]خوش به حالش اون مرد تکلیفش مشخص شد [/QUOTEا یشالله ب وقت اذان ک داره میگ بارداری.. و اوناییم ک دراقدامن باردارشن🙏

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی