2777
2789
سر چرت و پرت .... مثلا حتی یادم نمیاد علت قهر هاشو هیچوقت برای اینکه خیللللی موضوع ساده ای بوده

منم اینجوری ام 

زودرنج و کینه ایه احتمالا 

و مشکل اصلی چیز دیگه ایه مثلا رفتار خودت یا هر چی 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
یا ابوالفضل شما دیگه کی هستید بیشترین ساعت قهرما یه ساعته همیشه هم اون برای آشتی اقدام میکنه نه من م ...

آره والا باید ام اینجور باشه انسانها صحبت میکنن و گفتگو حل میکنن

مال ما ناجوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چرت و پرت .... مثلا حتی یادم نمیاد علت قهر هاشو هیچوقت برای اینکه خیللللی موضوع ساده ای بوده

یه کاری کن 

یک سررسید بر دار 

روزهای قهرش رو علامت بزن و علتش رو بنویس

بعدا نشنونش بده و متوجه ش کن چقدر طولانی و بخاطر چه مسائلی قهر بوده 

کار بدی میکنید به طرف مقابل القا میکنید پشیزی برام ارزش نداری

دست خودم نیست به خدا 

تحمل ندارم قهر باشم راحت ترم 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                               انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من                                   انگارنقاشی 19 شدم           انگار دوباره 8 سالمه           انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(   
مرد گنده زودرنج بودنش خیلی چندشه من زن این صفت رو انتظار دارم از مرد نه

اخلاقشه دیگه ربطی به بزرگی نداره ک 

آره والا باید ام اینجور باشه انسانها صحبت میکنن و گفتگو حل میکنن مال ما ناجوره

توباید واسه خودت احترام قائل باشی قهرکرد آدم حسابش نکن به خودت برس آرایش کن آشپزی کن

تندتند برو خرید آرایشگاه زیاد برو هرروز یه تیپ بزنه

زنکه خوب باشه ساده باشه مرد فکرمیکنه خبریی

ولی تو شلوغ باش مردها همیشه دنبال زنای شیطونن نه ساده وآروم

باید اصلا باهاش حرف نزنی 

خودتم مشتاق حرف زدن باهاش نشون ندی 

انگار که برات هیچ فرقی نمیکنه 

چون متاسفانه بعضیا انقدر بهشون رو میدی و هربار ازشون عذرخواهی میکنی  ( حتی وقتایی که مقصر اونا هستن ) رو دار میشن ...‌

اما اگه میدونی که مقصر تو هستی یاید سعی کنی تو رو ببخشه  

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

اصلاااا محلش نده وقتایی خونه س زندگی خودتو کن بگو بخند خوش باش واس خودت چیز میزای خوشمزه درست کن بخور به اون نده تا بفهمه تو هم شخصیت داری واسه خودت

آدمایی که پشت سرت حرف میزنن دقیقا به همونجا تعلق دارن،به پشت سرت                                            خلگوشی جون هسدم  
نه والا انقدر طولانی قهر میمونه خوب مجبور میشم یه موقع یه چیز بپرسم ازش 

ببین شوهرمنم اینطوری بود خیلی اذیت میشدم چون زیاداحساساتی بودم،حتی به ماه هم کشید،یه بارتصمیم گرفتم مخلش نذارم،دید به قول بچه ها به یه ورمم نیس این کارشو ترک کرده دیگه

حالا بچم که کوچیک بود با من قهر میکرد با اونم قهر میکرد😅 بقل نمیکرد اصلااااا

حالا بهتر شده بچم ۳سالشه با من قهر میکنه با اون قهر نیست

اینم از پیشرفت ایشونه

کارای معمولی انسانها واسه شوهر من پیشرفت محسوب میشه