سر چرت و پرت .... مثلا حتی یادم نمیاد علت قهر هاشو هیچوقت برای اینکه خیللللی موضوع ساده ای بوده
منم اینجوری ام
زودرنج و کینه ایه احتمالا
و مشکل اصلی چیز دیگه ایه مثلا رفتار خودت یا هر چی
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من انگارنقاشی 19 شدم انگار دوباره 8 سالمه انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کار بدی میکنید به طرف مقابل القا میکنید پشیزی برام ارزش نداری
دست خودم نیست به خدا
تحمل ندارم قهر باشم راحت ترم
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده انگار همه دوستام افتادن کلاس A من افتادم کلاس B انگار همه رفتن اردو به جز من انگارنقاشی 19 شدم انگار دوباره 8 سالمه انگار دوباره زورم به هیچی نمیرسه :(
حساسش نکن که قهر کنه اگرم مقصر بودی عذر خواهی کن نبودی اصلا محل نده عادتش نده که هر دفه خودت پیش قدم باشی بعدم بهش بگو برای یه مرد زشته قهر کردن خجالت بکش
مرد گنده زودرنج بودنش خیلی چندشه من زن این صفت رو انتظار دارم از مرد نه
اخلاقشه دیگه ربطی به بزرگی نداره ک
نه والا انقدر طولانی قهر میمونه خوب مجبور میشم یه موقع یه چیز بپرسم ازش
ببین شوهرمنم اینطوری بود خیلی اذیت میشدم چون زیاداحساساتی بودم،حتی به ماه هم کشید،یه بارتصمیم گرفتم مخلش نذارم،دید به قول بچه ها به یه ورمم نیس این کارشو ترک کرده دیگه