بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
اونم هست ولی کاش فقط سر چیزای مهم قهر میکرد سر ساده ترین موارد قهر میکنه
بدعادت کردی خواهر خیلی بد عادت کردی شوهرت مثل بچه میمونه که به خواستش نرسه باقهرمیرسه اگر پرخاشگرو دست بزن نیست توهم مقابله به مثل کن توهم قهر کن درعین قهر بودن غذا نپز یا اگه میپزی خودت جدا غذابخور لباسشو نشور اتو نکن بزارش تو منگنه که دفعه بعد خواست قهر کنه بدونه تنبیه در انتظارشه
قهر هم که میکنه من همه کارهامو میکنم خواهر جرات ندارم عوضش اون ممکنه غذایی که پختم رو نخوره و ...
چرا جرات نداری خوب جرائت دار بشو تا نجات بیابی مادامی که ترسویی با همین روش ازارت میده راه حلشو گفتم اگر جرات نداری دیگه نظر خواهی نکن چون کاملا مشخصه شوهرت داره سواستفاده میکنه