2777
2789
عنوان

هیچ لباسی ب دلم نمی چسبه وجذاب نیس برام، ماله بالا رفتن سنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۰سالمه حسو حالم عین خودته و حتی بدتر. شبها از ناراحتی خوابم نمیبره که کی من ۳۰ساله شدم

عزیزم همش میخوام پاشم و شروع کنم اما یکی  تو وجودم نمیذاره میگه بشین ب در و دیوار نگاکن تاظهر شه، ب خدا اگه بچه ها نی نی سایت راهنمایی نمیکردن که تاحالا نمیدونم اوضاعم چی بود 

فلوکستین گرفتم خوردم اما فقط خواب آلود بودم و تاثیری نداشت، ب نظرتون باید برم دکتر؟ 

احتمالا تاثیر فصل هم هست

سردی نخور

فلفل نخور

شربت گلاب وزعفران بخور

قرص اهن مصرف کن

ذکریاجلیل هم خوب بگید

و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
عزیزم همش میخوام پاشم و شروع کنم اما یکی  تو وجودم نمیذاره میگه بشین ب در و دیوار نگاکن تاظهر ش ...

دقیقا منم همینم همش هزار راه و فکر میاد تو ذهنم ولی یه نیروی عجیبی همیشه مانع میشه

دقیقا منم همینم همش هزار راه و فکر میاد تو ذهنم ولی یه نیروی عجیبی همیشه مانع میشه

میگی ب نظرت چکارکنیم؟؟توهم مث من یه روزایی میتونی این حس رو شکست بدی و پاشی و یه روزایی نمیتونی؟؟ 

ببخشید سوال میکنم دکتر رفتین تو حال روحیتون تاثیری داشت؟ 

نه والا داروهایی که داد موقتا تاثیر داشت بعد چن وقت دیگه اثر نمیکرد باید میرفتم دوز دارو رو بیشتر میکرد که نرفتم. ولی اگه میخوای حالت خوب بشه چند جلسه مشاوره برو بیشتر اثر داره من بخاطر هزینه هاش نرفتم