2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعي كن زياد نبينيشون زنگ نزن خبر نگير بهشون فكر نكن،هر كاريم كردن عين خودشون باش

من دقیقا این کار‌و کردم چند بار صداشون در اومده که توچرا اینجوری. خودشون تحمل اخلاق و رفتار مثل خودشون  ندارن. خخخخ😁😁😁😁😁

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
من دقیقا این کار‌و کردم چند بار صداشون در اومده که توچرا اینجوری. خودشون تحمل اخلاق و رفتار مثل خودش ...

آره بابا

تا يك كلمه ميگي انگار چي گفتي قهر و ناراحتي

خودشون هر چي بگن مهم نيست

منم جديدا عينه خودشون شدم...

من ک دیگه نمیدونم ازدستشون کجافرارکنم ب قول دوستمون خودشون تحمل اخلاق رفتارخودشون روندارن

من دلم ميخواد يه مدت نريم

هفته اي يكبار ميريما ولي ميخوام يه مدت دور باشم

من مخصوصا از رفتارهای ضد و نقیض مادرشوهرم 

ولشون کن بابا 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

شوهرم برادرشوگزاشت سرکارتوشرکت اولاکه یه تشکرنکردهمه جاهم پرکردیکی دیگه بردتش سرکارانقدادم‌راحتیه اصلادست توجیبش نمیکنه مثلادیشب بیرون بودیم رفته براخودش شیرینی خریده پولشوشوهرم داد

بابااهل همه چی هستن دعاو....،ینی ازهرراهی حاضرن زندگی بپوکونن،ازشوهرمنم بدشون میادچون بشون گیرمیداده براطرزرفتاروپوشش،بعدمیخوان ازاون انتقام بگیرن سرمن خالی میکنن انقدکینه ای ک تواین چندین سال هنوزدنبال انتقامن بااینکه شوهرم مثلامیگفت لباس نازک نپوشین،سادات هم هستن،بعدچون مادوریم ودیدن نمیتونن راحت انتقام بگیرن یازیراب میزنن یاهرچندوقت یه باریه سوکی ب شوهرم میدن اونم جنی میشه

بزار اول صبحی غیبت کنم    اقوام همسرم ی طوری ان که هر جوری باهاشون برخورد کنی پشت سرت ی حرفی میزنن

وقتی چند روز مونده بود ب مراسم عقدمون همسرم گفت نه خیلی باهاشون گرم بگیر نه سرد باش چیزی ام گفتن اجازه داری جوابشون بدی 

البته که خیلی چیزا گفتن ولی من همیشه با ی لبخند حرفاشون نشنیده گرفتم بعد ی مدت ک همسرم متوجه شد چیا گفتن دعوام کرد ک چرا به همسرم نگفتم و چرا جواب اونارو ندادم...الان دیگ وقتی خونه اقوامش باشیم اصلا ازم جدا نمیشه اگ کسی چیزی گفت ازم دفاع کنه  

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷