2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی بامرد بی مسولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 74 پست
خودش خواهر ایقدر ادا دراورد ک مگه چیه شاسی بلندک نیستو فلان دیگه بنام خودش زد.....خدایا یک ارامش بهم ...

خدا سر عقلش بیاره.کاش از دستم کاری برمیومد فقط حرص خوردم

Bir derdim var artik tutamam ichimde.gitsem nereye kadar .kalsam neye yarar.hich anlatamadim hich anlamadilar.herkes neden dushman .herkes neden pishman ?unutduk hepsini.nuhun nefesini.gelme yanima sen bashkasin ben bashka💔mor ve otesi

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حواسم ب عنوان بحثتون نبود ببخشید...جدا شو راحت میشی،ما زنا از بس برای دیگران زندگی میکنیم ک یادمون م ...

عزیزم آخه جدا شه چیکار کنه. مگه به این راحتیه با بچه. داغون تر میشه. باید یه فکره اساسی بکنه. حیفه زندگیشه. باید تعمیرش کنه داغونتر

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
مادرشوهرم بهمون خرجی میداد ،منم هی گفتمش ببین همه داداشات پیشرفت کردن زندگیاشونو ببین ،تو تو خرج ما ...

خوب خداروشکر یکم راش انداختی زبونشم کم کم خوب میشه غصه نخور

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
حواسم ب عنوان بحثتون نبود ببخشید...جدا شو راحت میشی،ما زنا از بس برای دیگران زندگی میکنیم ک یادمون م ...

خواهش میکنم خواهری راحت باش ای کاش میشد..ازدواج دوممه بخاطر پدرمادرم دارم زندگی میکنم چون اونا تو شکست قبلیم واقعان پیرشدن ازناراحتی حالام میسورم ارزومه ساعت ۶ پاشه بره سرکار نا شب افسووووووس

خودش خواهر ایقدر ادا دراورد ک مگه چیه شاسی بلندک نیستو فلان دیگه بنام خودش زد.....خدایا یک ارامش بهم ...

عزیزم آرامش فقط اون کتابی که بهت گفتم. بخدا تاپیکتو که خوندم گفتم بزار بیام بهش بگم چطور زندگیم ارامش‌ گرفته . این کتابو شروع کن

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
عزیزم آخه جدا شه چیکار کنه. مگه به این راحتیه با بچه. داغون تر میشه. باید یه فکره اساسی بکنه. حیفه ز ...

خداشاهده خواهروبرادرش چن بار بمن گفتن ولش کن اینو اخرشم جونشو برا خواهربرادرش میده

بابای من یه عمر اینجوری بود آخر سرم مرد و همه مارو بدبخت کرد معتادم بود 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

بابای من یه عمر اینجوری بود آخر سرم مرد و همه مارو بدبخت کرد معتادم بود 

ای وای الهی بمیرم..منم میترسم این ایقدر میخابه معتاده نباشه اخه اهل سیگاروقلیون ومشروب همه چی هست

الهی بگردم دیوونه ام ک نیستیم بیخیال باشیم  من ازخدامه جامو عوض کنم باهاش بشینه توخونه بچه رون ...

خدا نکنه عزیزم ،راست میگی بخدا از حسادت نیست ولی زندگی بقیه رو که می بینی از خودت و اینده نا امید میشی اخه ،همش نگران اینده ای چجوری با این اوضاع زندگیتو درست کنی اینده بچتو تامین کنی  ان شاالله  خدا سر عقل بیارش ،نمیزاره بری سرکار ؟یا حداقل خیاطی یاد بگیری ؟

ای وای الهی بمیرم..منم میترسم این ایقدر میخابه معتاده نباشه اخه اهل سیگاروقلیون ومشروب همه چی هست

حواست باشه ان شاءالله که نیست ولی به خاطر بچت رو شوهرت کار کن بلکه درست بشه گرچه خودم نتونستم شوهرم و درست کنم آخرسرم مریض شدم اما تلاش کن خدا کمکت میکنه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭