2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی بامرد بی مسولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 74 پست
خدانکنه خواهری....منکه ایقدر صبور وشادم خواهر از مهربونیم سواستفاده میکنه خداشاهده دلم مخاد بمیرم

قربونت ،منم همینطور بخدا اصلا مسوولیت پذیر نبود میگفت برم کار کنم تو بخوری ... چاق کنی 😐یعنی واقعا نمیدونستم چی بگم از دستش هنگ میکردم از حرفاش واقعا ،داداشش همش بهمون کنایه میزد بخاطر وضع مالیمون خیییییلی دلم میشکست خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همچین مردی پیرت میکنه .عصبیت میکنه... دیدم که میگم ...خدا نجاتت بده فقط خدایا خودت کمک کن

عصبی شدم روانی شدم تو خودم

ی ذره درکم نمیکنه تو شهر غریب حالا ک کم اورده باز گیرداده بریم همون شهرستان اونجا بریم دیگه میخوره میخوابه مامانش اینا خرجمون میدن اخه این شد زندگی

قربونت ،منم همینطور بخدا اصلا مسوولیت پذیر نبود میگفت برم کار کنم تو بخوری ... چاق کنی 😐یعنی واقعا ...

خدا لعنتشون نکنه چرا اینا بخودشون نمیان چرا فکرنمیکنن باید تو جوونی کار کنن تو پیری استراحت کنن ن اینکه عمرشو تو خواب میگذرونه

خانومایه عزیز پسرم خیلی جیغ میزنه برای هر چیزی واقعا از دستش میخام گریه کنم نمیدونم چیکار کنم...از وقتیکه از شیر گرفتمش اخلاق رفتاراش بد شده منو نگران کرده ...دو سال و دوماهشه..مدام بخاطر هر چیزی جیغ میزنه ،کسی هست ک مشکل منو داشته باشه و الان رفع شده باشه؟؟؟راهنماییم کنید

۳۴ سالشه پس کی میخاد بفکر زندگی باشه

😔😔چی بگم بخدا از دست این مردا یا از این ور بوم میوفتن یا اون ور بعضی ها اینقدررر کار میکنن زن و بچه از دستشون می نالن یا امثال اینا نمیرن کار کنن شکم زن و بچشونو سیر کنن،😑 حتی پول پوشک و خورد و خوراکمونم نداشت بده ،چقدر من بدبختی کشیدم از دستش 

😔😔چی بگم بخدا از دست این مردا یا از این ور بوم میوفتن یا اون ور بعضی ها اینقدررر کار میکنن زن و بچ ...

عزیزم شوهرت الان خوب شده چیکار کردی بهتر شد

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده
ماشین که به اسم اون نیست؟

چرا ب اسم خودشه ای خواهر من وابسته ب مال دنیا نیستم فقط میگم پاشو برو سرکار بافحش دهنمو میبنده ما ازشهرستان اومدیم تهران کارکنیم ن اینکه بگیره بخوابه اونوقت مجبوریم برگردیم بازشهرستان 

خانومایه عزیز پسرم خیلی جیغ میزنه برای هر چیزی واقعا از دستش میخام گریه کنم نمیدونم چیکار کنم...از و ...

طبیعیه عزیزم تو ترکه طفلی لذت بخش ترین حس دنیا ازش گرفته شده ⁦☺️⁩⁦☺️⁩منم پسرمو دیر گرفتم از شیر اونم خیلی بداخلاق شده بود میزد منو 😆

عزیزم من میدونم خیلی سخته و واقعا آدم وسطه این همه غصه و مشکل و ناراحتی حوصله ی کتاب خوندن نداره اما کتاب معجزه شکر گزاری راندا برن زندگی منو که چیزی شبیه به شما بود و واقعا هر ثانیه آرزوی مرگم را داشتم را کاملا عوض کرد.عزیزم پی دی افشو از گوگل دانلود کن. خیلی کوتاهه کتابش. فقط کافیه به مدت ۲۸ شب یه سری کارهای ساده ای که میگه را انجام بدی. معجزه را به چشم میبینی اگر باورش کنی و با تمرکز و اعتماد بخونیش

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
چرا ب اسم خودشه ای خواهر من وابسته ب مال دنیا نیستم فقط میگم پاشو برو سرکار بافحش دهنمو میبنده ما از ...

چرا به اسمش کردی اخه.ربطی به پول دوستی نداره که.از فردات خبر داری؟عجب اشتباهی

Bir derdim var artik tutamam ichimde.gitsem nereye kadar .kalsam neye yarar.hich anlatamadim hich anlamadilar.herkes neden dushman .herkes neden pishman ?unutduk hepsini.nuhun nefesini.gelme yanima sen bashkasin ben bashka💔mor ve otesi
😔😔چی بگم بخدا از دست این مردا یا از این ور بوم میوفتن یا اون ور بعضی ها اینقدررر کار میکنن زن و بچ ...

الهی بگردم دیوونه ام ک نیستیم بیخیال باشیم 

من ازخدامه جامو عوض کنم باهاش بشینه توخونه بچه رونگهداره من از صبح برم تاشب کارکنم این وصع زندگی نیس اخه

حواسم ب عنوان بحثتون نبود ببخشید...جدا شو راحت میشی،ما زنا از بس برای دیگران زندگی میکنیم ک یادمون میره چندسال برا خودمون زندگی کردیمو خندیدیم و خوشحال بودیم...ولی هیچ مردی قدر زنشو نمیدونه...مردا دقیقا عین همن فقط قیافه هاشون فرق میکنه 

چرا به اسمش کردی اخه.ربطی به پول دوستی نداره که.از فردات خبر داری؟عجب اشتباهی

خودش خواهر ایقدر ادا دراورد ک مگه چیه شاسی بلندک نیستو فلان دیگه بنام خودش زد.....خدایا یک ارامش بهم بده 

عزیزم شوهرت الان خوب شده چیکار کردی بهتر شد

مادرشوهرم بهمون خرجی میداد ،منم هی گفتمش ببین همه داداشات پیشرفت کردن زندگیاشونو ببین ،تو تو خرج ما موندی ،البته بگم کم هم فهش نخوردم ازش ،تحمل کردم خیلی زیاد ولی یه ذره غر میزدم بهش ،گاهی هم از در دوستی با مهربونی باهاش حرف میزدم ،الان فقط کار کردنش خوب شده قربونش برم زبونش هنوز تلخه 😑😑