2777
2789
عنوان

خوش به حال آترینا فرهمند

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 52 پست
هیچوقت نمیشه فهمید این رتبه های خوب واقعا چیکار کردن قبول شدن چون بعد قبولی دیگه تو دلم طمع و تبلیغا ...

عزیزم من کاری به رتبه برتر ندارم من میگم رتبه تک رقمی . شما از سال ۹۸ به بعد نمیتونی بچه روستا پیدا کنی که تو تجربی رتبه تک رقمی شده باشه . اتفاقا اینا خیلی کلاس میرفتن . خوده رتبه یک پارسال عکس کتاباشو کذاشته بود از خودش بزرگتر بود .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میگه قبولی نا حقه میگه شرایط زندگیش خوب هیت پولدارن خوشبخت هست در کل

پول یه بخشیش هست من دوستام با وجود پولداری و ثبت نام تو موسسه ها بازم رتبه های۲۴هزار و اینا اورده بودن تو دوره ی خودمون ولی خب صد در صد اون تلاشی که میباید رو نداشتن نه از مهمونیشون زدن نه از کافه گردیاشون حالا زمان ما انقد فضای مجازی داغ و چاق نبود الان خیلیا دل جدا شدن از گوشی و فضای مجازی رو ندارن حتی اگه همه ی شرایط فراهم باشه و کتابا و موسسه هم اکی باشه براشون...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم من کاری به رتبه برتر ندارم من میگم رتبه تک رقمی . شما از سال ۹۸ به بعد نمیتونی بچه روستا پیدا ...

شما اصلا با رتبه  کم قبول بشو   همون دو رقمی و سه رقمی هم کفایت می‌کنه

خب این چیزا طبیعی هست کاملا که بهتری جایگاه ها بهترین آپشن ها امکانات رو میخواد 

مثل این هست بگی می‌خوام کیک درست کنم با مواد اولیه با کیفیته متوسط  شبیه کنکوری هستی که با اکانت کم هوش کم محیط نسبتا بد و... قبول میشه ( طبیعتاً کیفیت این کیک با کیکی که با تازه ترین و بهترین مواد دنیا درست شده فرق می‌کنه) 

این رو نمیشه گفت ناعدالتی  چون طبیعتش همینه 

حتی اگر بحث. امکانات هم نباشه 

خیلی باهوش زیاد میرسن به رتبه برتر شدن در کنار پول 

هوش هم یه امکاناته

پول یه بخشیش هست من دوستام با وجود پولداری و ثبت نام تو موسسه ها بازم رتبه های۲۴هزار و اینا اورده بو ...

خب کلا کسی کاری نداره چطر قبول شده 

میگیم خوشبخت هست 

من خودم قبول شدم حالا رتبه فلام نشدم ولی قبول شدم اما نزاشتن برم 

سال بعدش شرایطم بذ یود 

خب این شرایط براش نبوده خدا هم خواسته براش 

خب کلا کسی کاری نداره چطر قبول شده میگیم خوشبخت هست من خودم قبول شدم حالا رتبه فلام نشدم ولی قبول شد ...

اهوووووم بعضی پدر مادرها هم همه ی هم و غمشون رو میذارن برای بچه و شرایط رو براش فراهم میکنن

امسال کنکور ندادی؟🥺

اهوووووم بعضی پدر مادرها هم همه ی هم و غمشون رو میذارن برای بچه و شرایط رو براش فراهم میکننامسال کنک ...

پدر و مادرم گذاشتن نامزد کردم اون نزاشت 

دادم درگیر طلاق بودم نشد بخونم 

پدر و مادرم گذاشتن نامزد کردم اون نزاشت دادم درگیر طلاق بودم نشد بخونم

ای وای من🥺

اینطور که معلومه رتبه ات خوب بوده حتما وقتی شرایط اکی شد بشین دوباره بخون حیفه