2777
2789

راستش یکی رو چند ساله دوست دارم خیلی زیاد بعد از عید فهمیدم رفته تو رابطه 

و همش تو اینستا ویدیو ها عاشقانه لایک می‌کنه دیوانه شدمه خواهرش هم میدونه من برادرشو دوست دارم با خواهرش خیلی صمیمی ام 

و می‌دونم اگه بهش بگم ردم می‌کنه 

اما اگه هم نگم تا بمیرم حسرتش سر دلم میمونه خیلی دوسش دارم بگن براش بمیر میمیرم 

اما روم نیست هم بهش بگم همیشه باهاش چشم تو چشمم فامیلمونه اما ادم خوبیه اگه بهش بگم و ردم کنه به کسی نمیگه 

العان من چه خاکی به سرم کنم 

سرت تو زندگی خودت باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو من پسرم و نگفتم باید با حقیقت مواجه بشی عذاب عاشقی همین توهماشه وقتی نگی توی ذهنت یه آدم همه چی تموم میسازی ازش ولی اگه بگی و نهایتا ردت کنه ذهنت توقف میکنه 

اگه خیلی باخواهرش صمیمی هستی بگو تو رو بهش پیش نهاد بده ببینه چی میگه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

ن بابا نگو این پسرا جنبه ندارن سرخورده میشی

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

طبق تجربه ی نزدیک ترین ادم ها بهم نگو...

ضربه میخوری.

تازه الان که کس دیگه ای رو انتخاب کرده

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی..درخواست دوستی ندید تحت هیچ شرایطی...

میتونی تو یه سری موقعیت ها و شرایط که پیش میاد غیر مستقیم و نامحسوس بهش برسونی خصوصا که فامیل هستین و بیشتر رفت و امد دارید

بنظرم مستقیم گفتن وقتی میدونی تو رابطس یکم یه جوریه ، میدونی چی میگم.. 

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

اگه خیلی باخواهرش صمیمی هستی بگو تو رو بهش پیش نهاد بده ببینه چی میگه

اون بدتر من روش نمیشه خودمو خواهرش دوتا دیونه ایم انقدر اینور اونور کردیم فهمیدیم رفته تو رابطه 😐

سرت تو زندگی خودت باشه