2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگتونم عزیزای دلم❤️

826 بازدید | 61 پست

سلام عزیزانم😍

یک مدت سعادت حضور در کنار شما عزیزان ندارم بعلت‌گرفتاریهای متعدد و مشغله ذهنی زیاد اما چقدر شما بزرگوارین که همیشه بیادمین و با پیامهای پر مهر و دلنشینتون و‌دعاهاتون همیشه حالم رو خوب میکردین 

بنابراین تصمیم گرفتم از شما عزیزان تشکر کنم و چقدر خوشبختم که شما بزرگواران رو دارم 

منم همیشه بیادتونم و دعاگوتونم

امیدوارم دست خیبرگشای حضرت گره از مشکلات تمام عزیزان نی نی سایت مخصوصا دوستای نازنینم باز کنه الهی آمین😍🙏😍

دوستان عزیزم رو در کامنت تگ می کنم ❤️بینهایت دلتنگتونم و خیلی دوستون دارم مهربونا

خدایا شکرت❤️

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3863595&slug=برای-شما-هدیه-دارم-زیارت-عاشورا-صلوات-و&postId=122900917

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم شما عزیز رو برای شریک شدن در ثواب تاپیکم نوشتم   

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3863595&slug=برای-شما-هدیه-دارم-زیارت-عاشورا-صلوات-و&postId=122900917

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
@hellosummer     @لبخندنگاه     @malake_yazdahom     @رهگذرپا ...

ویهانمهر عزیزم سلام خواهری شبت بخیر خوبی همیشه به یادتم انشاالله همیشه دلت خوش و تنت سلامت باشه التماس دعا    

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
ویهانمهر عزیزم سلام خواهری شبت بخیر خوبی همیشه به یادتم انشاالله همیشه دلت خوش و تنت سلامت باشه التم ...

سلام به روی ماهتون عزیز دل خواهر

شب شما هم بخیر و شادی

فداتشم عزیز دلم

من همیشه شرمنده محبتتاتم مهربونم و بیادتونم❤️

خدایا شکرت❤️
@درمسیرخدا     @kimia_t    

سلام عزیزم

خداروشکر که برگشتی میگم یه مدت نبودی نگو کلا انلاین نمیشدی

ایشالا هر جا هستی خوش و خرم باشی  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!