2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگتونم عزیزای دلم❤️

837 بازدید | 61 پست

سلام عزیزانم😍

یک مدت سعادت حضور در کنار شما عزیزان ندارم بعلت‌گرفتاریهای متعدد و مشغله ذهنی زیاد اما چقدر شما بزرگوارین که همیشه بیادمین و با پیامهای پر مهر و دلنشینتون و‌دعاهاتون همیشه حالم رو خوب میکردین 

بنابراین تصمیم گرفتم از شما عزیزان تشکر کنم و چقدر خوشبختم که شما بزرگواران رو دارم 

منم همیشه بیادتونم و دعاگوتونم

امیدوارم دست خیبرگشای حضرت گره از مشکلات تمام عزیزان نی نی سایت مخصوصا دوستای نازنینم باز کنه الهی آمین😍🙏😍

دوستان عزیزم رو در کامنت تگ می کنم ❤️بینهایت دلتنگتونم و خیلی دوستون دارم مهربونا

خدایا شکرت❤️

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3863595&slug=برای-شما-هدیه-دارم-زیارت-عاشورا-صلوات-و&postId=122900917

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم شما عزیز رو برای شریک شدن در ثواب تاپیکم نوشتم   

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3863595&slug=برای-شما-هدیه-دارم-زیارت-عاشورا-صلوات-و&postId=122900917

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
@hellosummer     @لبخندنگاه     @malake_yazdahom     @رهگذرپا ...

ویهانمهر عزیزم سلام خواهری شبت بخیر خوبی همیشه به یادتم انشاالله همیشه دلت خوش و تنت سلامت باشه التماس دعا    

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
ویهانمهر عزیزم سلام خواهری شبت بخیر خوبی همیشه به یادتم انشاالله همیشه دلت خوش و تنت سلامت باشه التم ...

سلام به روی ماهتون عزیز دل خواهر

شب شما هم بخیر و شادی

فداتشم عزیز دلم

من همیشه شرمنده محبتتاتم مهربونم و بیادتونم❤️

خدایا شکرت❤️
@درمسیرخدا     @kimia_t    

سلام عزیزم

خداروشکر که برگشتی میگم یه مدت نبودی نگو کلا انلاین نمیشدی

ایشالا هر جا هستی خوش و خرم باشی  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!