2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگتونم عزیزای دلم❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 61 پست
@مامانبزرگپانیذ     @گیلآوا     @باشکوه     @رزعشق   &n ...

سلام عزیز دلم توهمیشه در فکر وقلب من ودیگر دوستان هستی ومن ودوستان همیشه دعاگویت هستیم انشالله زندگی وآینده بر وفق مرادت باشد آمین آمین آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مامانبزرگپانیذ     @گیلآوا     @باشکوه     @رزعشق   &n ...

فدات عزیزم ان شاالله هميشه شاد و سلامت باشی 

خیلی عزیزی💖💖💖💖💕💕💕💕🌹🌹🌹🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
سلام گلم خیلی بهت نیاز داشتم کجا بودی حالم خیلی بده خیلی گرفتارم تاپیک هامو بخون

سلام عزیزدلم.شرمنده عزیزم خیلی گرفتار بودم

دورت بگردم خوندم .داغون شدم .حتما واسشون دعا میکنم

امیدوارم بحق سوز دل حضرت زینب معجزه وار همسر گرامی آزاد بشن

خدایا شکرت❤️
سلام عزیزم خداروشکر که برگشتی میگم یه مدت نبودی نگو کلا انلاین نمیشدی  ایشالا هر جا هستی خوش ...

سلام مهربونم .فدای تو خوش قلبم.امیدوارم همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه گلم

خدایا شکرت❤️
سلام عزیزم خوبی ان شاالله دلت شاد لبخندون اومده باشی  همیشه به یادتم ودعا گوی شما اگر قابل باشم ...

سلام قربونتون برم من.ممنون مهربونم .شما که عزیزدلی مهربان بانو

امیدوارم بحق قدرت و عظمت بیکران الهی همیشه بهترینها در بهترین زمان ممکن نصیبتون بشه  

خدایا شکرت❤️
سلام عزیز دلم خوبی  منم خیلی دلم تنگ شده برات خانوووم  من همیشه به یاد خودت و خواهرتون ه ...

سلام مهربووون.رفع کسالت شده عزیزم؟بهتری؟

منم همیشه واسه سلامتیت و هر چه سریعتر نی نی دارشدنت دعا میکنم  

خدایا شکرت❤️
سلام عزیز دلم توهمیشه در فکر وقلب من ودیگر دوستان هستی ومن ودوستان همیشه دعاگویت هستیم انشالله زندگی ...

سلام مامانییییییی جونم.آخه میشه دور شما نگشت؟عاشقتونممممممممم

شما مایه آرامشمین 

امیدوارم بحق باب الحوایج کم طاقت معجزه وار به هر آنچه در دل دارین برسین

خدایا شکرت❤️
فدات عزیزم ان شاالله هميشه شاد و سلامت باشی  خیلی عزیزی💖💖💖💖💕💕💕💕🌹🌹🌹🌹

خدانکنه مهربونممممممم

یک دنیا ممنون قشنگم

امیدوارم بحق پنج تن به زودی زود حاجتروا بشی گلم      

خدایا شکرت❤️
سلام مهربونم  وای که چقدر ذوق کردم دیدم برگشتی انشاالله که همیشه خوب باشی دلتنگت بودم نازنین ...

سلام عزیز دلممممم

ای جانم.خیلی دلتنگتون بودم

فداتشم مهربونم

همیشه بیادتم و از خدا سلامتی و عالی و سریع تمام شدن این مرحله از زندگیت رو میخوام  

خدایا شکرت❤️