2777
2789
عنوان

عروس هلندی🐦

1765 بازدید | 67 پست

سلام خانما کی عروس هلندی داره 

غذا چی میخوره ؟ 

حرف هم میزنه

ما یدونه داریم اصلا دونه هاشو نمیخوره فقط سرلاک‌چجوری عادتش بدیم ب دونه خوردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من . 

حرف اره مامان. بیا. بدو. بوس بده فدات شم چیکو . چیکوچیکو. بهار ای بابا سلام ‌‌. 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

ببین یهو نباید از سرلاک ببریش رو دون باید شروع کنی اول سرلاک و در کنار غذای نرم بدی . بعد سرلاک و کم کم کنی و دونه ام در کنار غذای نرم بزاری . الان بلد نیی نوکش جون نداره

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
از ما بچه بود حرف ک نمیزنه هنوز جیغ میزنه😐

نر باشه به حرف میاد  سه ماه به بالا دیگه دون خور باید باشن اول از سفیده تخم  شروع کن به مقدار کم جلوش بزار  زودم بردار هر چی موند نخوره فاسد بشه 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»