2777
2789
عنوان

عروس هلندی🐦

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ولی زرده گذاشتیم نخورد

زرده دوست ندارن فقط سفیده  بزار  بعد کم کم جلوش ارزن  و تخم کتان بزار 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

من مرغ عشق قناری طوطی برزیلی عروس هلندی داشتم البته همه با هم نه هر دوره یکی داشتم الان دیگه حوصله حیوون توی خونه ندارم ولی خیلی تحربه دارم حیوونا مثل آدما هستن بعضیا خوش اخلاقن بعضی زود جوشن بعضی دمقن احتمالا اینو تازه خریدی هنوز به محیط عادت نکرده اگه حرف زدن میخوای یادش بدی که این یاد نمیگیره هرکی گفته یاد میگیره خواسته ازش بخرید برای حرف زدن باید یا کاسکو بخری یا طوطی بزرگا که قیمتشون چند میلیونه شایدم مریضه اگه چن روز موند غذا نخورد ببرش اون پرنده فروشی بزرگه که پاساژه توی آزادگان داروخونه و دامپزشک داره

من مرغ عشق قناری طوطی برزیلی عروس هلندی داشتم البته همه با هم نه هر دوره یکی داشتم الان دیگه حوصله ح ...

ن دیدم ک حرف میزنن  یک ماهه داریمش عادت کرده بهمون ولی فقط سرلاک میخوره 

😍😍چجوری یادش دادین حرف بزنه؟ از ما فقط جیغ میزنه

بهارو سلام و بوس بده رو بلد بود خریدم 

ولی بقیه رو هی ک باهاش حرف زدم یاد گرفت 

اگ ام زیادی فشارش بدم برمیگرده میگ اءءء 😄 

یا مثلا ظهرا رو لپم یا زیر بغلم میخوابیم تا عصر 

یا بوسم میکنه 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
من مرغ عشق قناری طوطی برزیلی عروس هلندی داشتم البته همه با هم نه هر دوره یکی داشتم الان دیگه حوصله ح ...

من عروس هلندی دارم  حرف میزنه  فقط باید نر باشن 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
بهارو سلام و بوس بده رو بلد بود خریدم  ولی بقیه رو هی ک باهاش حرف زدم یاد گرفت  اگ ام زی ...

😍😍😍وای خدا من میترسم 😂تا تو قفسه باهاش خوبم میاد بیرون میره رو شونه شوهرم تاب میخوره تو خونه واسه خودش ولی وای جیع میزنه هااا هرچی حرف میزنم انگار ن انگار 

اخه با سرنگ میدیم بهش چجوری 

درکنارش غذای نرم بزار نازش کن ببرش طرف ظرفش بزار گرنسش بشه بعد کم کم عادت میکنه

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)