2777
2789
عنوان

دندان درد کودک

60 بازدید | 18 پست

دوستان دندون بچم درد میکنه بردم دندون پزشکی پر کنم ۵ تومن میخواس شوهرم نذاشت گف که دندونش میوفته الکی هزینه نکن بعدشم گف که اگه ب دندون بچه امپول بی حسی بزنن دندون های اصلیش دیگه در نمیاد بعدا این حرف درسته آخه دندونش درد میکنه هر روز پس چیکار کنم دوتا دندون بزرگ بچم خراب شده ۵ سالشه

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر منم اینطور بود نبردیمش دندون پزشک چون من کوچیک بودم رفتم اثر منفی رو لثه هام داشت

عصاره میخک بریز تو دندونش

منتول از داروخونه بگیر بزن

یا اگه بلده بگوش سرکه سیب طبیعی دور بده تو دهنش تف کنه بعد

شوهرت ک خواسته بپیچونه پول نده !

ولی اگر واقعا پولی در بساط نداری

با پزشک هماهنگ کن

لاقل دندون بچه رو بکشن

شوهرت عجب ادمیه انگار بچه مردمه

دندون درد انقدر سخته

بچه ۵ ساله جون نداره

دندون درد بکشه

عفونتش رو تحمل کنه

ک ۳ ۴ سال دیگ بیوفته😐😐😐

من خواهر کوچکترم ۵ سالشه دندونش درد میکرد

۶ تومن گرفتن دندونشو درست کردن

و دندونش هم که شیریه میوفته و دوباره در میاد

ما هم اول فکر میکردیم در نمیاد دوباره متوجه شدیم که نه در میاد

ولی دندونشو نکش چون فکش کوچیک میشه ✨🤍

💚✨

کی گفته بی حسی مانع دندون اصلی میشه؟

شوهرم قشنگ نمیزاره دندونش و ببرم پر کنم این دندون ها آخه کی میخوان بریزن تازه بچه ۵ سالش شده دوتا دندون بزرگش خراب شده درد میکنه هر روز یکی هم کوچیکه چیکار کنم پس میگه الکی هزینه میکنی ۲۰ تومن پول دندون

شوهرت ک خواسته بپیچونه پول نده !ولی اگر واقعا پولی در بساط نداریبا پزشک هماهنگ کنلاقل دندون بچه رو ب ...

نه پول دارم خودم اون نده خودم میدم فقط نمیزاره آلان گریه میکنه بچم پس چیکار کنم والا ببرم درستش کنم نه نمیخوام دندونش رو بکشن

من خواهر کوچکترم ۵ سالشه دندونش درد میکرد ۶ تومن گرفتن دندونشو درست کردن و دندونش هم که شیریه میوفته ...

شوهرمم میگه که امپول بزنن در نمیاد دندونش میگم بابا این همه بچه دندون پر میکنن همچین چیزی مگه میشه

ببین دندون اسیاب یا همون کرسی نمیدونم کدوم هاش مادر شوهرم میگه اصلی هستن خراب بشه تااخر عمرش همین جوریه برادر شوهرم بچه بوده دندون کرسی دکتره پر کرده الان48سالشه همون دندون نیفتاده دکتره میگفت دندون اصلیه نمیفته الان دختر دادشم دندون کرسی خراب شده بود کشید الان در نمیاد دیگه جاش خالیه

ببین دندون اسیاب یا همون کرسی نمیدونم کدوم هاش مادر شوهرم میگه اصلی هستن خراب بشه تااخر عمرش همین ج ...

والا دندون بزرگشه دوتا دندون بزرگ داره اونا درد میکنن

شوهرمم میگه که امپول بزنن در نمیاد دندونش میگم بابا این همه بچه دندون پر میکنن همچین چیزی مگه میشه

نه به همسرتون بگین که در میاد نگران نباشه

فقط همونطور که گفتم دندونو نکشید که فک بچه کوچیک نشه

💚✨