2777
2789
عنوان

عروس هلندی🐦

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن دیدم ک حرف میزنن  یک ماهه داریمش عادت کرده بهمون ولی فقط سرلاک میخوره

پس من حرف زدنشون رو ندیدم چون ما میخواستیم بخریم رفنیم همون پاساژ که گفتم از خیلیا پرسیدیم گفتن حرف زن میخواید کاسکو بخرید اینا حرف نمیزنن ولی کاسکو بزرگه من از این خریدم خیلی جیغ میزد کلا دیوونه بود منم هدیه دادم به دوستم اونم داده بود به فامیلش اگه دوستش داری میخوای نگهداریش ببرش دامپزشک

😍😍😍وای خدا من میترسم 😂تا تو قفسه باهاش خوبم میاد بیرون میره رو شونه شوهرم تاب میخوره تو خونه واس ...

وای ن بخدا ترس نداره  خیلی باهوشن . من مامانم ازش میترسه میدونه تا مامانم میاد میره دور سرش میچرخه 😃 جیع میزنه مامانم بعد اداشو در میاره😂

ولی اینا خوبیاش بود از دعواهامون نگم برات😑😐😣 ک اون ازون طرف جیغ میزنه من ازین طرف داد همشم اون برندس😥

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
پس من حرف زدنشون رو ندیدم چون ما میخواستیم بخریم رفنیم همون پاساژ که گفتم از خیلیا پرسیدیم گفتن حرف ...

فعلا خیلی کوچیکه باید باهاش صحبت کنی مثل طوطی تا یاد بگیره

کاسکو ک الان گرونه 

وای ن بخدا ترس نداره  خیلی باهوشن . من مامانم ازش میترسه میدونه تا مامانم میاد میره دور سرش میچ ...

وای امشب انقد جیغ زد سرش داد زدم ساکت شد بعد هعی میغ ریز میزد😂

ی چیز جالب مثلا صبحا ک تو افتابه من تو اتاق صدا نباشه انگار واسه خودش حرف میزنه ولی واضح نیست 

وای امشب انقد جیغ زد سرش داد زدم ساکت شد بعد هعی میغ ریز میزد😂 ی چیز جالب مثلا صبحا ک تو افتابه من ...

اره دیگ بیشترم کلماتی ک بین شما و همسرتون رد و بدل میشه تو ذهنشه 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
کاش زود بزرگ بشه حرف بزنه😂😍

خخخخخ 😂 

ولی برعکس مال من 

عروس هلندی نامزم بشدت بی تربیته  😑 فوش میده 😐 بشدتم باهوشه میدونه چیو کی بگه . میخنده ام (فوشارم صاخب اولیش یادش داده)

ماام داریم کلاموجودباهوشوبانمکیه .همههه چیم میخوره بابام ازماهی وآبگوشت گرفته تاچایی هم بهش میده &n ...

از ما هنوز کوچیکه اخه ولی میاد سرسفره هرچی ببینه میخوره 

اره بد میغ میزنه