2777
2789
عنوان

کسی به تازگی خونه ساخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 40 پست
پس شما خودتون اینکاره اید 😀😀 ان شاالله به دل خوش برید توش زندگی کنید

مرسی گلم 

انشااله شما هم موفق باشید 

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  
اتفاقا خودمم به شوهرم همینو میگم، میگم کابینت الومینیوم میزنم با درب ام دی اف. یا ما اصلا عادت ندا ...

قلبم😍😍😍😍

یه پیشنهاد بدم بهت عاااالی

تو این خونه ای که الان داریم بازسازی میکنیم یه گلخونه داره عالیییه جایی که قبلا پاسیو بوده رو حموم دسشویی کردند و چون سقف حوموم دسشویی کوتاه تر بوده فضای بالاش زیاد اومده که یه نور گیر بزرگ داشته اونا نورگیرو حذف نکردند والان شده گلخونه بی نهایت زیباست من براش کلی نقشه دارم شما هم اگه این کارو بکنید هم گلخونه داری وهم فضای خونتون برای گلخونه گرفته نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبم😍😍😍😍 یه پیشنهاد بدم بهت عاااالی تو این خونه ای که الان داریم بازسازی میکنیم یه گلخونه داره ...

من نفهمیدم 🤤🤤

یعنی چیکار کنم؟

اینی که الان نشونت دادم رو از حیاط میخوام بندازم سر ساخت

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
من نفهمیدم 🤤🤤 یعنی چیکار کنم؟ اینی که الان نشونت دادم رو از حیاط میخوام بندازم سر ساخت

بعضیا رو سر حموم دسشویی شون یه انباری کوچولو درست میکنن شما به جای اینکار سقفشو شیشه ای کن و تو ش گل بزار اگه شد عکسشو برات میزارم الان ندارم عکسشو

بعضیا رو سر حموم دسشویی شون یه انباری کوچولو درست میکنن شما به جای اینکار سقفشو شیشه ای کن و تو ش گل ...

لطف میکنی.

بعد چجوری آب میدی به گل ها؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
لطف میکنی. بعد چجوری آب میدی به گل ها؟

یه دریچه ی کوچولو داره از اون جا میرم داخل تازه پنجره داره از تو هال گلا پیدا میشه خیلی عالیه 

البته الان چیزی توش نیست هنوز در حال تعمیر خونه ایم

لطف میکنی اگه بپرسی متراژ خونه رو هم بپرس. چون پولم نمیرسه اینجا زمین بخرم

پرسیدم حدودا متری 1800 شده 

خونمون هم 127 متر 

که 80 مترش ساخته 

بقیشم حیاط ک اونم سرامیک و موزاییک کردیم

دیگه کلش تقریبا همونی شد ک گفتم. 1800

پرسیدم حدودا متری 1800 شده  خونمون هم 127 متر  که 80 مترش ساخته  بقیشم حیاط ک اونم ...

خیلی خوبه که متری ۱۸۰۰.

الان راضی از خونت؟ کوچیک نیست؟

من هر چی فکر میکنم ۱۵۰ متر خیلی برامون کوچیکه.

۱۰۰مترش ساخت میشه.دوتا دختر دارم. اساس هامم خیلی زیاده.

خیلی خوبه که متری ۱۸۰۰. الان راضی از خونت؟ کوچیک نیست؟ من هر چی فکر میکنم ۱۵۰ متر خیلی برامون کوچی ...

اره منم فکر میکردم بیشتر شده باشه 

ما حدود 10 ماه طول کشید بسازیم 

زیاد عجله ای نساختیم .

خب ما الان دو نفریم 

فعلا ذوق داریم 😀😀 وگرنه یکم ک کوچیک هست 

اره منم فکر میکردم بیشتر شده باشه  ما حدود 10 ماه طول کشید بسازیم  زیاد عجله ای نساختیم ...

ما هم واسه ساختن زیاد عجله نداریم.

ان شاالله وقت بچه دار شدی(خصوصا اگه مثه من دوتا شیره به شیره گیرت بیاد) باید عوضش کنید.