2777
2789
عنوان

کسی به تازگی خونه ساخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 40 پست
شوهر من گیر داده بود که یه خونه میخواد که تیچه بلوک باشه ولی با بوجه ی ما عملی نبود الان خونمون سقفش ...

یه زمین چسبیده به خونه ی خالم ۱۵۰ متره دوبرش کوچه هست.پروانه ساختم داره،سقف و ستون هاشم زده میگه ۲۰۰ تومن.

میگن با ۱۵۰ تومن میتونید کاملش کنید.

ولی از دیشب هرچی فکر میکنم حس میکنم خیلی کوچیکه.

مغزم پکید بسکه فکر کردم.

اصن نمیدونم چیکار کنیم.

با هر کی هم که مشورت میکنیم میگن خودتون باید ببینید چیکار میخواید بکنید و چی بهتره.

کاش یکی میومد بهم میگفت اینکارو بکن. 😭😭😭

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما داریم میسازیم حداقل متری ۲تومن بستگی به خودت داره که چه چیزایی که بخوای بزنی داره 

ویلایی میتونی مصالح بنایی استفاده کنی مقاومت داره ارزونتر برات تموم میشه

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  
ما داریم میسازیم حداقل متری ۲تومن بستگی به خودت داره که چه چیزایی که بخوای بزنی داره  ویلایی م ...

زمین شما چند متره؟

خب شما با چه امکاناتی ساختی که متری دو تومن در اومد؟

تا کجا رسیده خونتون؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
عزیزم چند نفرید

من و شوهرم و دو تا دخترمون و یه سگ هم داریم‌.

من و شوهرم و دو تا دخترمون و یه سگ هم داریم‌.

به نظر من ا۵۰ متر خوبه مخصوصا که دوبر هم هست البته به نقشه ی خونه هم بستگی داره  از اون گذشته خرج اصلی زمین سازی سفت کاریش هست که میگید انجام شده بقیه خرجا یعنی نازک کاری خیلی سلیقه ایه شما با صد تومن میتونید تکمیلش کنید

عزیزم ما بوشهریم اپارتمان ۱۷۰ متری ۴طبقه هست هنوز تموم نشده میگم مثلا کاشی سرامیک کابینت نما اسانسور شیرالات همه قیمتی هست ارزون و گرون بستگی به خودت داره 

اسکلت بتنی متراژ ما هر طبقه ۷۰میلیون دراومدفقط ستون و سقف و دستمزد

وزن اولیه ۶٨  هدف اولیه ۶۳  هدف نهایی ۵۷              خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس  
به نظر من ا۵۰ متر خوبه مخصوصا که دوبر هم هست البته به نقشه ی خونه هم بستگی داره  از اون گذشته خ ...

واقعا؟ دلمو گرم کردی دمت گرم 😍😍😍

همش میگم نکنه بخریم و توش بمونیم

شیرالات دیدم هر یه دونه ۱میلیون وان جکوزی ۱۰تومن کابینت هم حداقل ۲۰تومن 

شیرالات دیدم هر یه دونه ۱میلیون وان جکوزی ۱۰تومن کابینت هم حداقل ۲۰تومن 

نه من اینجوری نمیسازم خواهر.

به قول اون دوستمون خونه ساختن اینجوری کمر آدمو میشکنه‌.

واقعا؟ دلمو گرم کردی دمت گرم 😍😍😍 همش میگم نکنه بخریم و توش بمونیم

نه عزیزم  فقط یه کم باید کمتر توش خرج کنید مثلا به جای کابینت های گلاس ام دی اف بزنید  خیلی سلیقه ای هست مصلا به جای سرامیک متری۵۰ از متری ۳۰ استفاده کنید که البته با این بوجه ای که شمادارید فکر نمیکنم نیاز باشه ولی اگه کمتر خرج کنید ۵۰ تومن براتون می مونه واین یعنی یه پسنداز خیلی خوب

نه من اینجوری نمیسازم خواهر. به قول اون دوستمون خونه ساختن اینجوری کمر آدمو میشکنه‌.

گفتم دوستم بستگی به خودت داره من همسرم مهندس عمرانه خودمم مهندس معمارم بعضی کاراشو خودمون میکنیم 

نه عزیزم  فقط یه کم باید کمتر توش خرج کنید مثلا به جای کابینت های گلاس ام دی اف بزنید  خیل ...

اتفاقا خودمم به شوهرم همینو میگم،

میگم کابینت الومینیوم میزنم با درب ام دی اف.

یا ما اصلا عادت نداریم روی سرامیک زندگی کنیم،حتما خونه رو سرتاسر موکت و فرش میزنیم، واسه همین میگم سرامیک کف رو ارزون بزنیم.

ولی خب حتما پکیج و شوفاژ میخوام بزنم.

یا یه گلخونه حتما میخوام توی خونه بزنم.

گفتم دوستم بستگی به خودت داره من همسرم مهندس عمرانه خودمم مهندس معمارم بعضی کاراشو خودمون میکنیم&nbs ...

پس شما خودتون اینکاره اید 😀😀

ان شاالله به دل خوش برید توش زندگی کنید