2777
2789
عنوان

کسی به تازگی خونه ساخته؟

1109 بازدید | 40 پست

سلام.

من یه اپارتمان دارم میخوام بفروشمش برم توی روستا یه ویلایی بسازم.

با مهندس صحبت کردیم میگه متری دو تومن هزینه ساختش میشه.

ولی به هر کی میگیم میگن دیگه کسی خونه نمیسازه و خیلیییی گرون میشه و نمیتونید.

همش ترس توی دلمه.

یک هفتست از استرس خوابم نمیبره

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من کلا تو کار ساخت و سازه. خرجش یه خورده بالاس دیگه

تو رو خدا ازش بپرس بگو اینکاری که میخوایم بکنیم درسته؟

بگو آپارتمانمون رو ۴۰۰ قیمت کردن ولی ما به ۳۷۰ هم راضی میشیم بفروشیم.

بعد بگو میخوایم زمین متری ۷۰۰ تومن بخریم.

چند متر بخریم که هم خیلی خونه کوجیک و دلگیر نشه،هم پول واسه ساخت کم نیاریم.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی خداییش خونه ساختن الان کمر شکنه

یعنی میگی نمیشه؟

ما ساختیم ولی نمیدونم متری چقدر شد هزیتش  بخوای از شوهرم میپرسم برات  راسی چرا میخوای بر ...

لطف میکنی اگه بپرسی متراژ خونه رو هم بپرس.

چون پولم نمیرسه اینجا زمین بخرم

میخوای خودت بری اونجا

بله.

وااای😍😍😍

چه کار خوبی خونه ویلایی عشقه

ما چند وقت پیش میخواستیم زمین بخریم بسازیم ولی گفتن متری ۱۵۰۰ میشه وما شرایطشو نداشتیم 

به جاش یه خونه خریدیم والان داریم بازسازیش میکنیم عااالی شده تا الان 

وااای😍😍😍 چه کار خوبی خونه ویلایی عشقه ما چند وقت پیش میخواستیم زمین بخریم بسازیم ولی گفتن متری ...

ما هم از اول قصدمون همین بود. ولی خونه ی خوب گیرمون نیومد. مجبوریم بسازیم

خب مصالح خیلی گرون شده، بنظرم الان ی جایی رو بخرین هم بی دردسر تره هم خیلی ارزونتر در میاد

خیلی گشتیم ولی خونه ی تمیز گیرمون نیومد 😔

ما هم از اول قصدمون همین بود. ولی خونه ی خوب گیرمون نیومد. مجبوریم بسازیم

شوهر من گیر داده بود که یه خونه میخواد که تیچه بلوک باشه ولی با بوجه ی ما عملی نبود الان خونمون سقفش آهنه و ۱۵۰ متره ولی خیلی محکمه اگه بگردید پیدا میکنید

اگر تو روستا خواستید بسازید کمتر از متری ۲ملیون میشه

یه زمین ۱۵۰ متری هم هزینش کمه و هم کوچیک و خفه نمیشه