سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
من نیز عاشق و شاعربودم دگرگون میشم وقتی یاد ذات خودم میفتم....یاد اون دخترک دیوانه ی عاشق پیشه.. ...
همیشه زندگی اون چیزی که میخوای رو سر راهت قرار نمیده ؛ منم مثل شما بودم ولی همسرم حتی یه کتاب رو هم ورق نزده بود..انقدر براش شعر گفتم و جواب حرفاش رو با شعر دادم که علاقمند شد😊
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
.. و غرابتِ تو مثل مرگ من کامل است. غرابت تو مرا از پای انداخته، انگار ناگهان از اینجا به بالا نگاه کرده باشم و دیدهباشم ستارگان ناممکن رنگ میبازند. غیبت تو تنبیه همه چیز است... ..
زندگی که میشه کرد...ولی شاید عاشقانه و رمانتیک نباشه☹ منم هیچ حسی به همسرم نداشتم ولی اون منو خیلی دوست داشت و داره ..و خب محبت زیاد ش بالاخره منو نرم کرد الان دوسش دارم خیلی ..ولی نه لزوما عاشقش نیستم
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿