2777
2789
ز عشقت سوختم ای جان کجایی بماندم بی سر و سامان کجایی نه جانی و نه غیر از جان چه چیزی نه در جان نه ب ...

ای  غایب از نظر بهخدا می سپارمت

جانم بسوختی وبه دل دوست دارمت......

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید‌...ولی‌شماکه‌همدیگرو‌..دوسداشتین‌چیشد که‌بهم‌نرسیدین

نمیدونم شاید من فقط دوست داشتمش،اتفاقای زیادی افتاد...

...

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد
با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد..

یکیو دوس دارم..که دوسم داشت(شدید)نمیدونم الانم دوسم داره یا نه.. از اولش حس بینمون اشتباه بود(به دل ...

من نیز عاشق و شاعربودم

دگرگون میشم وقتی یاد ذات خودم میفتم....یاد اون دخترک دیوانه ی عاشق پیشه.....هوفففف

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
عه بازم تاپیک شعر؟ اره یادمه بودین اگه تاپیک شعر بود منم تک کنید  ولی فک کنم گاها تاپیک میزن ...

این آخریه شعر بود . اگه بودم چشم حتما صداتون میکنم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
ای  غایب از نظر بهخدا می سپارمت جانم بسوختی وبه دل دوست دارمت......

نازنینم رنجش از دیوانگی هایم خطاست
عشق را همواره با دیوانگی پیوند هاست..

شاید اینها امتحان ماست با دستور عشق
ورنه هرگز رنجش معشوق را عاشق نخواست ..

#حسین_منزوی

من نیز عاشق و شاعربودم دگرگون میشم وقتی یاد ذات خودم میفتم....یاد اون دخترک دیوانه ی عاشق پیشه.. ...

همیشه زندگی اون چیزی که میخوای رو سر راهت قرار نمیده ؛ منم مثل شما  بودم ولی همسرم حتی یه کتاب رو هم ورق نزده بود..انقدر براش شعر گفتم و جواب حرفاش رو با شعر دادم که علاقمند شد😊 

نمیدونم شاید من فقط دوست داشتمش،اتفاقای زیادی افتاد... ... قاصدک های پریشان را که با خود باد برد ...

‌‌یه‌سئوال...بنظرتون‌میشه‌باکسی‌که‌خیییییلی‌ادم‌خوبیه‌.ولی‌

هیچ‌عشقی‌یاحسی‌بهش‌نداشت‌زندگی‌کرد؟؟

بغض کردم تو این تاپیک. . . . . . . . . . .  ایشالا دلاتون شاد شه بچه ها. . دلامون . . . چشامون ...

.. و غرابتِ تو مثل مرگ من کامل است.
غرابت تو مرا از پای انداخته،
انگار ناگهان از اینجا به بالا نگاه کرده باشم
و دیده‌باشم ستارگان ناممکن رنگ می‌بازند.
غیبت تو تنبیه همه چیز است...
..

نازنینم رنجش از دیوانگی هایم خطاست عشق را همواره با دیوانگی پیوند هاست.. شاید اینها امتحان ماست با ...

صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت

ناز کم کن که درین باغ بسی چون تو شکفت 

گل بخندید که از راست نرنجیم ولی 

هیچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت 

‌‌یه‌سئوال...بنظرتون‌میشه‌باکسی‌که‌خیییییلی‌ادم‌خوبیه‌.ولی‌ هیچ‌عشقی‌یاحسی‌بهش‌نداشت‌زندگی‌کرد؟؟

نه.باید یه چیزی بینتون باشه،یه حسی

هرچند کوچیک

به نظرم

صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت ناز کم کن که درین باغ بسی چون تو شکفت  گل بخندید که از راست ن ...

‏نی‌ام، به هجر تو تنها دو‌ همنشین دارم
دلِ شکسته یکی، جانِ بی‌قرار، یکی...

..

‌‌یه‌سئوال...بنظرتون‌میشه‌باکسی‌که‌خیییییلی‌ادم‌خوبیه‌.ولی‌ هیچ‌عشقی‌یاحسی‌بهش‌نداشت‌زندگی‌کرد؟؟

زندگی که میشه کرد...ولی شاید عاشقانه و رمانتیک نباشه☹ منم هیچ حسی به همسرم نداشتم ولی اون منو خیلی دوست داشت و داره ..و خب محبت زیاد ش بالاخره منو نرم کرد الان دوسش دارم خیلی ..ولی نه لزوما عاشقش نیستم