2777
2789

یه داستان زیبا هست به نام    شیدای بهبهان   بخونش اگه پیداش کردی جالبه

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما،مرسی

ماجرای کسیه که یه نظر عاشق یه دختری میشه تو  بهبهان و بهش نمیرسه. 

سالها میگذره و اون دیوانه وار به دنبال معشوق و به فکر اون آواره ی شهرها و کوهها و دیارهاست . 

وقتی برمیگرده و میره سراغ معشوق ..     

میبینه اونی که فکر میکرده نیست . پیر شده . تغییر کرده .  سالها عاشق کسی بوده که فقط تو ذهنش بوده

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
ماجرای کسیه که یه نظر عاشق یه دختری میشه تو  بهبهان و بهش نمیرسه.  سالها میگذره و اون دیو ...

خوب عاشق نبوده به نظرم،اگه عاشق بود هیچوقت حسی که -زمانی که معشوقشو نداشته بود - به اون حس شک نمیکرد

اقتدا کن بوسه ای...حی علی خیر العمل..." من همان ماهم که دستانت به دور گردنم،
خودنمایی میکند در آسمان پیش زحل... در نگاهم لشگری از هند غوغا میکند ؛
در نگاهت حمله ی افشار بر تاج ِمحل ... بی تو من بیگانه ام با شعر و وزن و قافیه،
رو نویسی کردن از چشمان تو یعنی غزل... حانیه_زهرا_اقبالی
خوب عاشق نبوده به نظرم،اگه عاشق بود هیچوقت حسی که -زمانی که معشوقشو نداشته بود - به اون حس شک نمیکرد

این حال و روز خیلی از آدماست تو زندگی . حتی اونایی که خیلی ادعا می کنن. یکی معشوقش پوله. یکی زن . یکی نان . یکی شهرت . وهمه هی جلوتر میرن و سیر نمیشن و قانع نیستن.  فکر کن سالها آواره باشی بخاطر کسی یا چیزی که نشده بهش برسی ولی وقتی میرسی میبینی دلت جای دیگست. منظورم اینه درمان در خود دله اون باید درست بشه. فلسفی شد😂

این حال و روز خیلی از آدماست تو زندگی . حتی اونایی که خیلی ادعا می کنن. یکی معشوقش پوله. یکی زن . یک ...

دل که حرف گوش نمیده،یعنی مکانیزم دل سرکشیه،مث یه اسبی که رام نمیشه و هی شیهه میکشه،یا سگ هاااار