2777
2789
عنوان

جرا نمیتونم با شوهرم قهر بمونم؟

551 بازدید | 51 پست

سلام

دوستان من همیشه میبینم اینجاهمه با شوهراشون دعواشون که میشه چند روزبهش رو نمیدن،قیافه میگیرن،ولی من چرا نمیتونم؟؟؟؟

حالا تا دعوامون میشه کمر دردم شروع میشه مجبو میشم میگم با قولنجمو بشکن😑😑😑😑

اون بیشتر از من میتونه قیافه بگیره

اون روز دعوامون شد بعد چند دیقه ادکلنشو پیدا نمیکرد اومد بپرسه کجاس با حالت خشک ولی خندمون گرفت😑اشتی کردیم

خیلی دلم میخواد مغرورانه رفتار کنم،نمیتونم🙄🙄

نه اینکه بلد ناشما،حلو همسرم نمیتونم ولی.این خوبه یا بد؟؟؟

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

چقدم غلط املایی دارم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چه عیبی داره برای هم الکی قیافه بگیرین خوبه😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

اتفاقا خوبه 

قهر طولانی یعنی مرگ تدریجی زندگی زناشویی 

فقط خودت بیش از حد پیش قدم نشو

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ببین میتونی زندگیتو خراب کنی

😅😅

خوبه دیگه چون دوتاتون با هم پیشقدم میشین برای آشتی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

خوب و بدشو نمیدونم..ولی من برعکس اصلا نمیتونم بعد کوچکترین بحثم تا چنرو تو قیافم تا بیچاره ب غلط کردم بیفته

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منم نمیتونم خودم میرم بغلش 😐😐😐😑😑😑😑

منم😅

غرور اونم واسه شوهر ب نظرم اصلا خوب نیست

البته شوهری ک خوب و مهربون و قدردان باشه.

حالا من برعکس چ مقصر باشم چ نباشم قهر میکنم البته کوتاه.شوهرم بیشتر مواقع پیش قدم میشه واسه اشتی