2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

من واسه همین اخر هفته وقت گرفتم ولی خیلی ترسو هستم فیلمهاشو تو،اینستا دیدم وحشت کردم کلا من از امپولی که تو پوست صورتم بخواد بره میترسم ...اینم یه سوزنه که داخل حفره زخم فرو رفته میره ... واسه همین نمیرم ...ولی در کل واسه زخمهای فرو رفته و جایجوشهای گود خوبه 

من جاش و عمش جوری نیست تو چشم باشه بنظرت خوب میشه؟ خاهرت سابسیژن انجام داد؟ چی شد

خیلی خوب شد مال خواهرم خراب بود سنشم ۳۰ رو رد کرده بود دیگه کلاژن تولیدش کم شده بود چون کلاژن کلا اثر داره ولی الان خیلی بهتر شده....

کارشناس و کارشناس ارشد روانشناسی عمومی _بازی درمانگر_مشکلی بود خوشحال میشم کمک کنم