2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خواهرت با اینکه سنش زیاد شده بود خیلی خوب شد؟؟؟؟

آره خیلی خوب شد ولی پوستا باهم فرق دارن پیش چنتا دکتر برو بعد ساب رو انجام بده 

کارشناس و کارشناس ارشد روانشناسی عمومی _بازی درمانگر_مشکلی بود خوشحال میشم کمک کنم  
آخه من دکتر دید صورتمو برام سابسیژن نوشت    

اگه سنت پایین باشه بهتر جواب میگیری بعد ساب سژنم اناناس تازه و اب پرتغال تازه بخور ...انشالله که خوب میشه توکل کن بر خدا منم برات دعا می کنم بعدا نتیجه اش رو بیا بگو اونم با کلی خوشحالی😍😍😍

من بهتربن دکتر شهرمان رو انتخاب کردم خیلی میترسم    

وا؟؟؟؟مگه میخوای زایمان کنی که میترسی ؟؟؟اصلا برا چی رفتی ویدیوشو دیدی؟یکی که دکتر گفته قلب باز جراحی کنه مگه میره میبینه ویدیوشو ؟؟؟اینجور کنجکاویا فقط دلتو خالی میکنه ....الانم اصلا نترس برو از خواهر من که بدتر نیس...از خدا بخواه ارومت کنه ....و روی صورتت جواب بده

کارشناس و کارشناس ارشد روانشناسی عمومی _بازی درمانگر_مشکلی بود خوشحال میشم کمک کنم  
مرسی عزیزدلگم واسم دعا کنید دلمو گرم کردی    

موفق باشی ...خداگر زحکمت ببند دری ز رحمت گشاید در دیگری ....