2777
2789
عنوان

ببینین شوهرم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همتون توجه کنین خانما.

من رو این موضوع حسسسساسسسسم.اسم بچه رو چ پسر باشه چ دختر مادر و فقط مادر و فقط مادر بچه باید انتخاب کنه.پدر بچه هم حق داره اما با تایید مادر بچه.اونی ک تموم درد و زحمتو و رنجا و شب بیداریا و مریصیا رو تحمل میکنه مادره ن پدر.تربیت بچه بیشترش با مادره ن پدر.کارا شخصی و کارا کلی بچه با مادر ن پدر .

خودتون اسم فندقتونو انتخاب کنین ن ادمای دیگه.

من اسم بچمو شوهرم گذاشت.اسمو دوست دارم ولی رو دلم موند خودم بزارم.شوهرمم ایمایی ک من میگفتمو مسخره میکرد مثلا میگفتم پارسا مسخره میکرد.

والا منكه شوهرم گفت پسر شد من انتخاب ميكنم دختر شد تو انتخاب كن منم گفتم فاميلشو از تو ميگيره بسه ديگه اسمشو خودم انتخاب ميكنم البته چيزيم انتخاب نميكنم كه شوهرم مخالف باشه چون دوست دارم اونم دوسش داشته باشه بالاخره به تفاهم ميرسيم سر يه اسم  

اگه ميگفت پدرمادرم كه كلا بچه دار نميشدم والا نه ماه زن زجر بكشه و اذيت بشه بعد اسم و فاميل بچه شم يكي ديگه انتخاب كنه 

والا منكه شوهرم گفت پسر شد من انتخاب ميكنم دختر شد تو انتخاب كن منم گفتم فاميلشو از تو ميگيره بسه دي ...

اره منم خیلی ناراحت شدمم ولی ب روش نیاروردم گفته باشه زوده هنوو بیخی