2777
2789
عنوان

وکالت کسی خونده راهنمایی کنه

89 بازدید | 15 پست

سلام شوهرم من امروز اداره ثبت احوال رفته بود برای تعویض شناسنامه برگه ای که برای نوبت رومیز جلوی کارمند گذاشته کارمند بی توجهی کرده شوهرم هم گفته لطفا برگه را نوبت بگذارید کارمند برگه را رو صورت شوهرم پرت کرده .شوهرم هم گفته حقوق میگیری کار امثال منو راه بندازی از پشت میز بلند شده اومده سمت شوهرم یقشو گرفته و یه سیلی زده شوهرم هم زنگ زده ۱۱۰ اگه شکایت کنه حرفش میرسه در ضمن جلوی دوربین مدار بسته این اتفاق افتاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه شما رو به صلح دعوت میکنم.

اگه تمایل داشتین شما شاکی باشین نه اون چون خیلی فرق میکنه .

و اینکه بی احترامی به کارمندان دولت حبس یا جزای نقدی داره. ولی ظاهرا تعرض از سوی کارمند انجام گرفته و اگه شاکی باشین شاید بتونید حداقل چندباری به دادگاه بکشونید و محکوم به ضرب و جرح بکنید.باتشکر

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

عزیزم

قطعا جرم مرتکب شده. 

ولی چون جنبه ی عمومی نداره ایشون تشریف میبرن حراست ثبت احوال استان بصورت کتبی شکایت میکنن به حراست. اگه تونست بده عریضه نویسا بنویسن. یه رونوشت میزنه پایین نامه به مدیرکل ثبت جهت اطلاع و رسیدگی 

یه رونوشتم میزنه به پاسگاهی که پرونده اونجاست

اگه پرونده شکایت هنوز 110 تنظیم نکرده بزنه به مدعی العموم یا همون دادستان و دادخواهی کنه

کمی حوصله میخاد

ولی قطعا پرونده ش کیفری میشه و تا تعلیق خدمت و اخراج جلو میره

نامه را ندادن خودش هم فراموش کرده بگیره تماس گرفته گفتن فردا بیاد بگیره

خیلی دیره،،البته ادامه بده،،کلی راه هست،باید نامه رو ببره از کلانتری به دادسرا،دادسرا نامه میزنه به پزشکی قانونی،همچنین نامه برای دوربین

ببخشید متوجه نشدم شوهرم بره حراست نامهرا تحویل بدا؟

همسرتون شکوائیه را میبره حراست همون اداره

زیر نامه دوتا رونوشت میزنه

یکیش مدیرکلشون

دومی کلانتری 

اونجوری میترسن و سریع رسیدگی میکنن

به نظرم صداش کنن اتاق حراست از همسرتون عذر خواهی کنه و ایشون هم رضایت بده. البته شاید عصبانی شده. نونش رو آجر نکنید