2777
2789
عنوان

معلم پسرم دوازده صفحه مشق گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2272 بازدید | 144 پست
گل گفتی😂😂😂😂 راستش بزور دستشو گرفتم داریم باهم کجو کوله مینویسیم🤣🤣🤣

خودت کج و‌کوله بنویس براش بره

قبلش بچه رو بخوابون بد اموزی نشه😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان داره واسه عید امادشون میکنه هااا اینجور‌که بوش میاد کل عیدو‌باید مشق بنویسی اسی

پسرم تا یه حدی میتونه بنویسه بعدش بکشیش نمینویسه همه رو باید من بنویسم😂😂😂😂

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
پسرم تا یه حدی میتونه بنویسه بعدش بکشیش نمینویسه همه رو باید من بنویسم😂😂😂😂

خوبه دیگه خودش سنسور داره😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بله دیگه اگرم بخوای با بچه کار نکنی خوب پایش ضعیف میشه مجبوری خودت بکشیش بالا من که پنج ساله همین بر ...

انگار تو مدرسه هیچی یادشون نمیدن

من خودم دبیرستان یادمه بخدا معلمامون هیچچچی یاد نمیدادن

شغلشون عین تفریح بود بقران

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
گل گفتی😂😂😂😂 راستش بزور دستشو گرفتم داریم باهم کجو کوله مینویسیم🤣🤣🤣

گناه داره بذار بخوابه فردا برو مدرسه به معلمش بگو بیشتر از این درتوان بچه نبود چه خبره 10 صفحه مشق خود معلم میتونی اینهمه کار انجام بده از بچه 7 ساله انتظار داره

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
خودت کج و‌کوله بنویس براش بره قبلش بچه رو بخوابون بد اموزی نشه😂😂😂

دقیقا فردا هم بگم دستت درد نکنه اینارو خوابالو نوشتی😜🤣🤣🤣🤣

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

خیلی زیاده حتما باهاش حرف بزنید چخبره

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من کلاس اول بودم‌میخواستم آ با کلاه بنویسم اول یه صفحه پایه میزاشتم بعد کلاهاشو میکشیدم🤣😂😂ب  رو میخواستم بنویسم اول پایه هارو میزاشتم بعد شروع‌میکردم نقطه گزاشتن😂😂😂

جات بودم فردا میرفتم آموزش وپرورش 

شورشو درآوردن دارن همه بچه هارو زده میکنن ازدرس ومشق

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊