2777
2789
عنوان

معلم پسرم دوازده صفحه مشق گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2273 بازدید | 144 پست
مدرس ها هم باند بازی شده. شبیه حالت مافیا اند که ادم دستش به هیچ جا بند نیست. 

بله من‌مدرسه جدید که پسرمو بردم ۲ میلیون نقد قرار بود بگیره که پسرم نموند 😐

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خانم معلم هست یا آقا معلم؟

خانوم هستن

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم‌والا 😐😑😐هیچ کس باور نمیکنه حتی مدیر مدرسه 

معلم پسر من تازه از خودش جایزه هم میده ،طفلی بچه ها الان دلشون خاسته شکلاتو😢😢😢😢😢

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
2 ملیون؟؟؟ دولتی بود؟ چه نامرد شدن همه. 

بله ۲ میلیون برای ۴ ماه اونم نقد و یکجا مدارس دولتی خوب در شیراز تا ۶ میلیون هم میگیرن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
2 ملیون؟؟؟ دولتی بود؟ چه نامرد شدن همه. 

من شنیدم بعضی مدرسه ها تا بیستو پنج ملیون میگیرن البته غیر انتفاعی

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
[QUOTE=122785197]خانوم هستن[/QUOTE اگر واقعا برای یک روز دوازده صفحه مشق داده احتمال بالای نود درصد ...

بله فیوز پرونده منم نشستم خودم نوشتم اینا تکالیف یک هفته میشد از بس زیاد بود

معلم پسر من تازه از خودش جایزه هم میده ،طفلی بچه ها الان دلشون خاسته شکلاتو😢😢😢😢😢

حالا مگه فقط این یکباره بارها و بارها پسرم به من گفته خانم معلم دروغگو هست میگه فردا بهتون شکلات میدم دیگه نمیده طفلک بچه ها با افکار ساده و معصومانشون فکر میکنن همه شکلاتا تو کمد هست و قراره به زودی همشو بخورن 😁😁😁

بله فیوز پرونده منم نشستم خودم نوشتم اینا تکالیف یک هفته میشد از بس زیاد بود

نمیدونم احتمال بالای نود درصد ایشون شاید تو خونه مشکلی داشته یا کلا ضد پسر هست میخواهد انتقام از بچه ها بگیرد نمیدونم

حالا مگه فقط این یکباره بارها و بارها پسرم به من گفته خانم معلم دروغگو هست میگه فردا بهتون شکلات مید ...

وای اصلا نمیشه تو پذیرفت کسی ک الگو هس،اینجور باشه،البته عزیزم همه مثل هم نبستن،سال بعد معلم خوب مثل باقی معلما گیرتون میاد

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
نمیدونم احتمال بالای نود درصد ایشون شاید تو خونه مشکلی داشته یا کلا ضد پسر هست میخواهد انتقام از بچه ...

نمیدونم والا بنظرم نباید میزاشتم بیشتر از دو صفحه بنویسه بعدشم میرفتم مدرسه میگفتم بیشتر نمیتونه بهش نگین

وای اصلا نمیشه تو پذیرفت کسی ک الگو هس،اینجور باشه،البته عزیزم همه مثل هم نبستن،سال بعد معلم خوب مثل ...

تو رو خدا دعا کن سال دیگه نجات پیدا کنم امسال مردم از بس از دست کارای این معلم حرص خوردم پیرزن نفهم