2777
2789
عنوان

با طرد شدن چطور کنار بیام

1183 بازدید | 44 پست

برای سومین بار هست که توی یک رابطه طرد میشم.

دوبار دوستی که نفر اول چون قصد ازدواج نداشت گفت که تموم کنیم

بار دوم توی رابطه دوستی  چون اقا انتطارات نامعقول مادی داشتند 

و بار سوم نپسندیده شدن از طرف خواستگار

چطور با این حس طرد شدن کنار بیام؟

چه کار کنم تاثیر منفی نگذاره روی روحیه ام

دعا کنید واسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی خواهر من...یه مدت به رابطه فکر نکن..آدمیزاد کارای مهم تری میتونه داشته باشه...یه مدت فکر کن کلا قراره تنها باشی تا اخر عمر...به خودت فکر کن..به خودت احترام بذار..عزت نفست رو ببر بالا..کتاب زیاد بخون..از لحاظ جهان بینی برای خودن صاحب یه دیدگاه سو..بنویس..گاهی با خدا خلوت کن...خودتو سعی کن کم کم دوس داشته باشی تا ترمیم شی دوباره.....

عزیزم رابطه دوستی رو بیخیال خوب نیستن

از خدا بخواه یه خوبشو نصیبت کنه اونی که خدا بخواد هیچ مانعی نمیتونه جدا کنه  و خدا بهههترررینش رو قسمت میکنه

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

اینقدر تند تند وارد رابطه نشین تا روح و روانتون متلاشی نشه!

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.

عزیزم اتفاقا طرد نشدی 

شما خیلی هم عاقل بودی و دومورد اول را مناسب ندیدی شما اونارو طرد کرد

مورد سوم هم که یک نفر میگی نپسندید ؛خب این یچیز طبیعیه همه که قرار نیست همو بپسندن شماهم شاید خیلی هارا نپسندی، آدمها جذب کسایی میشن که انرژی هاشون باهم در یک راستا هست.پس خداروشکر کن دختر و قدرخودتو بدون و روی اعتماد به نفست کار کن یک دختر قوی باش

خدایا شکرت بابت همه چی!