2777
2789
عنوان

مدل مانتو برای افرلد خیلی لاغر

4163 بازدید | 24 پست

سلام من خیلیییی لاغرم قدم۱۶۳وزنم ۵۰...نمیدونم چه مدل مانتویی بگیرم😢از این مدل جدیدا ک آستیناشون گشاده و جلو بازن و بلندن انقد تنم زار میزنه روم نمیشه حتی پرو کنم...موندم دنبال چ مدلی باشم‌...مانتوهای جدید همشون گل و گشادن...هرکاری میکنم وزنم زیاد نمیشه آخه تو دوران شیردهی هستم..بچم ۱۳ماهشه..

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

خوش بحالت لاغری 

بیا ی کم چربی تقدیمت کنم 

کاش میشد 

منم چاقم روم نمیشه مانتو بخرم 

اه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاغری؟😐 من با قد ۱۶۸ و ۴۳ کیلو وزن به خودم نمیگن لاغر‌، همه چیم بهم میاد، چطور همچین چیزی رو میگی

آخه هیکلم خیلی ظریفه..شونه هام کوچیک..استخون بندیم خیلی ظریفه..شاید تو استخونبندیت پهن تر از من باشه..هرکی منو میبینی بلا استثناء میگه چرا انقد لاغری؟

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹
پس چرا من انقد لاغر به نظر میام🤔

خب نمیدونم ولی خب متوسطم من نه لاغرم‌نه چاق خیلی هم دوست دارم 🙄🙂

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭

منم ۴۷ کیلوام قدم ۱۶۳ تو دوران شیردهی هم هستم

همیشع هر جا میرم لباس بخرم حتما باید از تن مانکن دربیارن برام بی اغراق 😎😎😝❤

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...

من۱۶۵قدم

۵۱وزنم

خیلیییم خوشهیکلم همه چیم بهم میاد

درضمن۲۰سالمع،اسی این حرفارو ب خودت نزن اتفاقن خیللیم خوشگل و باربـــی هستی😉🍃

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

همون گشادا رو هم اگه قشنگ ست کنی زیبامیشه تو تنت

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

منم قدم ۱۶۷ وزنم ۴۷ ، همه میگن لاغری فقط شوهرم میگه نه خیلی خوبی ، نمیدونم حرف کیو باور کنم   

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...